BILI SU PRIJATELJI

SKANDAL ZBOG GOLIH FOTKI U SRBIJI: Političar ucjenjivao bivšeg nogometaša Zvezde: ‘Ili 5000 eura ili ih objavljujem’

Ucjenio je poznatog srpskog nogometaša

Iz Srbije dolazi vijest kako je Nemanja Marković, 25-godišnji bivši predsjednik mladeži Beograda Nove stranke, uhićen zbog sumnje da je od bivšeg nogometaša Crvene zvezde Mihaila Ristića (23) tražio 5.000 eura kako ne bi objavio njegove kompromitujuće fotografije.

Bili su bliski prijatelji

Prema Blicu, oni su bili bliski prijatelji, ali tada se Marković htio okoristiti tim prijateljstvom. Mladi nogometaš je navodno djevojci poslao svoje gole fotografije koja je njih proslijedila Markoviću, ali još nije jasna veza između njih dvoje.

Ristić je trenutačno u Pragu gdje igra za Spartu na posudbi iz Krasnodara, a svojem je bivšem prijatelju dao 300 eura kako bi prestao tražiti od njega veću svotu. Osumnjičeni nije bio zadovoljan i tražio je ostatak prijeteći s objavom provokativnih fotografija. Na prijedlog policije i tužitelja, dogovoreno je da se nogometaš nađe s Markovićem i preda mu dogovoren novac, a tada ga je policija zaskočila i stavila mu lisice na ruke.

Markovića čeka kazna

“Kod uhićenog pronađen je mobitel s fotografijama nogometaša, kao i cijelo dopisivanje”, rekao je za Blic nepoznati sugovornik.

Ristić je, inače, za Zvezdu odigrao 91 utakmicu i postigao sedam golova. Bio je i član reprezentacije Srbije do 19 godina, a Markovića čeka kazna, ukoliko bude proglašen krivim, od tri mjeseci do osam godina zbog ucjene.

https://www.instagram.com/p/Ba6pFW6jvtk/?hl=hr&taken-by=1risticmihailo

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr