SKANDAL U BEOGRADU: / Kapetan Srbije pogođen bocom u glavu, policija spriječila fizički sukob

Image
Foto: AFP, KIRILL KUDRYAVTSEV

Skandal u Beogradu!

19.4.2016.
9:12
AFP, KIRILL KUDRYAVTSEV
VOYO logo

Srpski Kurir piše kako je Teodosić pogođen plastičnom bocom u glavu, dok Telegraf navodi kako je pogođen plastičnom čašom punom vode. Kako bilo, nakon što je pogođen, Miloš Teodosić krenuo je prema navijaču Zvezde u namjeri da se s njim fizički i obračuna. Policija je spriječila da dođe do kontakta i većeg incidenta. Ali svejedno, velika je mrlja ostala.

Delije uzele Teodosića na zub

Od samog početka utakmice i prvog izlaska ruske momčadi na parket, Delije su Teodosića uzeli na zub, iako je poznato da je on deklarirani navijač Crveno-bijelih. Tribine Kombank Arene u Beogradu zviždale su Teodosiću prilikom njegovog ulaska u igru u prvoj četvrtini i svakog njegovog kontakta s loptom, a kad bi pogriješio, bivao je nagrađen pljeskom. Na kraju je sve kulminiralo situacijom koja se dogodila nakon susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nema nikakvog razloga da me to dekoncetrira'

Teodosić je nakon utakmice na presici progovorio o ponašanju navijača Zvezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema nikakvog razloga da me to dekoncetrira. U nekim trenucima nisam razumio što žele od mene. Ali dobro, to je njihov zadatak bio u ovoj utakmici i odradili su ga odlično. Oni su radili svoj posao, došli su navijati za svoj klub i to su napravili sjajno kako ti i inače rade", diplomatski je kazao Teodosić i istaknuo kako još ne razmišlja o svom eventualnom prelasku u Zvezdu:

'Nisam razmišljao o dolasku u Zvezdu'

"O tom, potom. Nisam razmišljao o dolasku u Zvezdu. Ne želim doći, a da ne mogu dati svoj maksimum. Još je rano pričati o tome", kazao je Teodosić i progovorio o privremenoj suspenziji Fibe reprezentaciji Srbije koja je, zajedno sa Hrvatskom i još dvanaest reprezentacija, suspendirana sa Eurobasketa 2017. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To bi bilo veliko razočaranje za sve nas jer se borimo za Olimpijske igre, što bi bila kruna naše generacije. Ništa nije na nama, čekamo odluku Fibe", zaključio je Miloš Teodosić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo