ZAVRŠIO U PRITVORU

SKANDAL TRESE ENGLESKU! Reprezentativna zvijezda sudjelovala u tučnjavi: ‘Krvi je bilo posvuda’

Zvijezda Newcastlea i mlade U-21 reprezentacije Engleske Rolando Aarons (20) uhićena je u nedjelju u 3 sata ujutro u jednom noćnom klubu zbog tučnjave, javlja britanski tabloid The Sun.

Do tučnjave je došlo kad je grupa muškaraca počela smetati njegovoj rođakinji na plesnom podiju. To je uzrujalo zvijezdu U-21 reprezentacije Engleske koji je u tom trenutku napustio VIP i odlučio se obračunati s grupom muškaraca. Došlo je do žestokog sukoba u kojem su korišteni stolovi poznatog noćnog kluba – restorana u Newcastleu Livella, a letjele su i boce šampanjca Dom Perignona u vrijednosti od 250 funti.

ŠPANJOLSKU POTRESA SEKSUALNI SKANDAL: Društvene mreže preplavio kućni pornić poznatih nogometaša

Sve je frcalo

“Bilo je potrebno čak pet redara da iskontrolira ujnu Aaronsa koja se također umiješala u sukob. Sve je frcalo”, kazao je izvor blizak događaju, a The Sun ističe kako je mlada engleska nogometna zvijezda u spomenuti lounge bar odvela svoju ujnu i dva prijatelja u noćni izlazak kako bi se svi skupa proveselili.

 

“Odlično se zabavljao. Ali je u jednom trenutku primjetio osam do deset osoba koji su gurkali i ‘maltretirali’ njegovu ujnu na plesnom podiju. I onda je počelo. Krvi je bilo posvuda”, dodaje izvor.

Devet osoba završilo iza rešetaka

Aarons je bio jedna od devet osoba koje su završile iza rešetala, ali policija ga je pustila uz jamčevinu. Šteta se u klubu procijenjuje na više tisuća funti, a iz premijerligaškog kluba Newcastela su kazali:

“Svjesni smo što se dogodilo i razgovarali smo s našim igračem nakon što je pušten iz policije. Nikakve daljenje aktivnosti s naše strane neće biti poduzete sve dok policija ne razjasni slučaj”, poručili su iz Newcastlea.

Povratak na Net.hr