SKANDAL NEVIĐENIH RAZMJERA: / Neymar oteo zaručnicu bivšem suigraču, poznatu fatalnu manekenku

Image
Foto: Profimedia

Neymarova i Izabelina veza se intenzivirala prošlog mjeseca kad su zajedno bili u Saint-Tropezu

11.7.2020.
15:15
Profimedia
VOYO logo

Tabloid "Chi" plasirao je priču da je megazvijezda PSG-a Neymar uletjela i otela zaručnicu svom nekadašnjem suigraču, njemačkom vrataru Kevinu Trappu, poznatu i zanosnu manekenku Izabel Goulart.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
GEORGINA PROVOKATIVNOM FOTKOM SRUŠILA INSTAGRAM: /

Ronaldova djevojka objavila opako vrući selfi

Image
GEORGINA PROVOKATIVNOM FOTKOM SRUŠILA INSTAGRAM: /

Ronaldova djevojka objavila opako vrući selfi

Razdvojila ih samoizolacija

Spomenuti tjednik tvrdi kako je sve između Trappa i Goulart funkcioniralo sve dobro do perioda samoizolacije zbog koronavirusa, što ih je razdvojilo, a čitavu je situaciju iskoristio Neymar i započeo novu avanturu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nitko o tome ne govori, no jedne noći u Parizu, u velikoj tajni, rodio se novi zvjezdani par. On je nogometaš PSG-a Neymar, a ona poznata brazilska manekenka Izabel Goulart. Model je bolja polovica Kevina Trappa, golmana, bivšeg suigrača Neymara, koji igra u Njemačkoj i brani za Eintracht Frankfurt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neymarova i Izabelina veza se intenzivirala prošlog mjeseca kad su zajedno bili u Saint-Tropezu, gradu na francuskoj rivijeri, 68 kilometara zapadno od Nice i 100 kilometara istočno od Marseillea u regiji Var Provansa-Alpe, na Azurnoj obali u Occitaniji, južnoj Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da stvar bude bolja, Izabel Goulart dobra je prijateljica Brune Marquezine, bivše djevojke Neymara.

Izabel i Trapp su zajedno od 2015.

Brazilka i vratar Eintrachta iz Frankfurta zajedno su od 2015. U srpnju 2018. bivši model Victoria's Secreta objavila je putem posta na Instagramu da je rekla da svom izabraniku srca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izabel je objavila fotografiju skupocjenog zaručničkog prstena od super dijamanta koji joj je dao Trapp, najavivši:

Image
Image

IZABEL GOULART AND KEVIN TRAP IN MYKONOS. ******EXCLUSIVE***** Mykonos town, Greece, 10th July 2020. Topmodel Isabel Goulart and goalkeeper Kevin Trap relax in Mykonos town in the evening after a day of relax during their Greek holidays. The Brazilian ,model and the German sport star have just celebrated his 30th birthday in the island.,Image: 541878309, License: Rights-managed, Restrictions: NO WEB USAGE, Model Release: no

"Uskoro ću biti gospođa Trapp. Kad sretnete čovjeka koji vam promijeni život u svemu, onda ste sigurni da je on pravi ".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trebali se vjenčati, međutim...

U ovoj 2020. godini trebalo je biti održano vjenčanje kao kruna ljubavi, ali koronavirus im je upropastio planove. Vjenčanje je odgođeno, ali prema najnovijim vijestima, bolje rečeno tračevima, to bi moglo biti definitivno kraj između njih dvoje. Goulart i Trapp bili su odvojeno u kranteni i onda se pojavio Neymar.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo