Nalazi se pod istragom kluba

SKANDAL NA OTOKU: Nogometaš urinirao u čašu i onda napravio nešto zaista odvratno

Nogometaš Milton Keynes Donsa Samir Carruthers (22) šokirao je nogometnu javnost na Otoku zbog toga što je urinirao u čašu na terasi usred Cheltenham festivala, a nakon toga je taj isti sadržaj iz čaše, zajedno sa svojim prijateljem koji je isto to napravio, prosuo preko balkona.

Naime, Samir Carruthers uhvaćen je od strane jednog fotografa kako se olakšava u plastičnu čašu. Serija fotografija osvanula je u britanskom tabloidu The Sunu i odmah je šokirala javnost. Na tim fotografijama jasno se vidi kako u čašu urinira i njegov prijatelj. Da stvar bude gora, nestašan dvojac je isti taj sadržaj u čaši prosuo preko balkona.

Našao se pod istragom kluba

Tako se ovaj nekulturni nogometaš našao pod istragom svog kluba zbog ovog bizarnog incidenta.

“Klub je svjestan fotografija koje kruže internetom, a na kojoj se nalazi jedan naš nogometaš. Pokrenuli smo unutrašnju istragu“, poručili su iz Milton Keynes Donsa.

Inače, Samir se sa prijateljima nalazio na prestižnom Cheltenham festivalu za koji ulaznica košta velikih 700 funti, a tijekom svoje karijere igrao je i za Aston Villu i U-21 za reprezentaciju Republike Irske.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr