SKANDAL: / Djevojčica od 12 godina izbačena s prvenstva zbog - haljine! 'Pa to je neviđena glupost. Odvratno'

Image
Foto: PIXSELL/Screenshot
Image
Foto: PIXSELL/Screenshot

Jedna mlada 12-godišnja šahistkinja iz Malezije izbačena je sa tamošnjeg nacionalnog prvenstva u Putrajayi jer je, prema ocjeni direktora natjecanja bila preatraktivno obučena.

3.5.2017.
11:26
PIXSELL/Screenshot
VOYO logo

Ovaj slučaj pretvorio se u skandal u Maleziji. Djevojčici, čije se ime ne spominje, tokom njezine partije u drugoj rundi prišao je jedan od sudaca i naredio joj da odmah napusti natjecanje. Organizatori tvrde da je njena haljina bila prekratka i suviše izazovna.

ZASTRAŠUJUĆI NAPAD: Boksač napadnut u društvu djevojke i izrezan po glavi! ‘Sretan je što je uopće i živ’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa to je neviđena glupost. Odvratno... Majka joj je bila tamo i nije mogla vjerovati što se događa. Djevojčica je mislila kako je nešto pogriješila. Odvratno je kako su se ponijeli prema njoj. Direktor turnira joj nije dopustio da se dalje natječe", poručio je trener djevojčice Kaushal Khandhar putem društvenih mreža. Khandhar je najavio kako će podnijeti tužbu prema organizatorima.

"Dan kasnije uoči novog natjecateljskog dana, majka djevojčice zvala je direktora turnira. Prvo se pravio lud, a onda je priznao da je to sam odlučio. Obećao je da će je pozvati nazad, ali to nije uradio. Ako se ne javi u narednih pet dana i ako se ispriča djevojčici i njenoj obitelji, tužićemo ga", dodao je trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo