TOTALNO DEKONCETRIRAJU

SKANDAL: Čitava Engleska bruji o vrućim cheer­leadersicama koje su otpuštene iz kluba jer su jednostavno – preseksi!

Bogati vlasnik engleskog niželigaša Billericay Town FC-a Glenn Tamplin otpustio je cheer­leadersice spomenutog kluba jer su se uvaljivale igrače i zato što njihovo prisustvo ometa nogometaše, javlja britanski tabloid The Sun.

Suvlasnik kluba Mark Wright prošlog mjeseca doveo je djevojke u klub, poznatije kao “The Ricays”. No, u četvrtak navečer seksi plesačica Bekka Batchelor, predvodnica “The Ricaysa”, progovorila je o “crvenom kartonu” vlasnika.

“Ovo je sramota. Razočarane smo odlukom”, istaknula je atraktivna Bekka Batchelor.

Glenn Tamplin, bogataš koji se obogatio zaradivši na čeliku, objasnio je ovu svoju odluku koja je odjeknula u engleskim medijima. Posebno onim žutim… A priča je završila na naslovnici The Suna, najčitanijeg tabloida na Otoku s dnevnom nakladom od oko 4 milijuna primjeraka.

“Morao sam ih otpustiti jer su naši nogometaši zbog njih prestali biti fokusirani na nogomet. Uz to, neke djevojke su, ne sve, slale brojeve mobitela igračima”, istaknuo je Tamplin koji je ovu svoju odluku javno obznanio na Twitteru, sugeriravši kako su bile preseksi za njegove igrače, ističe u svojem tekstu The Sun.

Billericay Town FC je poluprofesionalni klub koji se natječe u sedmoj engleskoj ligi.

@paper_soho 😈

A post shared by Leah Torrington (@leahtorrington) on

Dancing for Hedkandi NYE 🥂

A post shared by Leah Torrington (@leahtorrington) on

DITB 🥂

A post shared by Leah Torrington (@leahtorrington) on

Rho's Bday Bash 🥂💛

A post shared by Leah Torrington (@leahtorrington) on

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr