'SITUACIJA JE JAKO TEŠKA': / Sabine Kehm progovorila o Michaelu Schumacheru i rastužila čitav sportski svijet

Image
Foto: AFP

Sabine Kehm, glasnogovornica teško ozlijeđenog bivšeg vozača Formule 1, sedmerostrukog svjetskog prvaka Michaela Schumachera, osvrnula se na zdravstveno stanje ovog velikog sportskog idola.

7.7.2016.
17:17
AFP
VOYO logo

Obitelj i glasnogovornica Kehm već dvije i pol godine, koliko je prošlo od nesreće u kojoj je teške ozljede glave zadobio u poznatom francuskom skijalištu Meribel, informacije o zdravstvenom stanju bivšeg vozača Formule 1 i dalje daju na kapaljku.

Image
NA RADOST SVIH: /

Bivši prvi čovjek Ferrarija dao nadu svima koje zanima stanje Michaela Schumachera

Image
NA RADOST SVIH: /

Bivši prvi čovjek Ferrarija dao nadu svima koje zanima stanje Michaela Schumachera

Tako da svaki njen izlazak u javnost znači, uz nove odgovore na pitanja o zdravstvenom stanju vozačkog asa koji se i dalje oporavlja od ozljede glave, i veliki interes javnosti i medija. Pitanja je uistinu mnogo, a odgovori rijetki i u pravilu lišeni konkretnih informacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na oporavak se troše veliki novci

No, svi se nadaju da će dugotrajni oporavak imati sretan kraj. Međutim, za sad oporavak teče jako sporo. U stvari, to je jedino što se zna. Konkretno! Nitko točno ne zna koliko je loše ili bolje Schumacher. Ono što se zna je i da njegova obitelj na njegov oporavak troši velike novce i sve čini kako bi se ovaj veliki sportaš oporavio.

Image
Foto: AFP, GREG WOOD
Image
Foto: AFP, GREG WOOD

"Svi dobro znate da ne mogu komentirati zdravstveno stanje Michaela Schumachera. Jednostavno morate prihvatiti da njegova obitelj nastoji zaštitit privatnost Michaela. To je jedini razlog", objasnila je Sabine Kehm, prenosi njezine riječi njemački sportal.de.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Michael neće nestati'

Kehm je nastavila:

"Naravno, Michael neće nestati, ali trenutna situacija je jako teška i zbog toga mora imati privatnost. I razumijevanje sviju za samu situaciju", objasnila je Kehm i tako ponovno rastužila čitav sportski svijet koji pomno prati razvoj situacije oko Schumachera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti i kako je Schumacher nakon nesreće koja se dogodila 29. prosinca 2013. godine proveo šest mjeseci u induciranoj komi nakon čega je prebačen u svoj švicarski dom na Ženevskom jezeru, u kojem zdravstvenu brigu o njemu vodi 15 ljudi.

Unatoč dugotrajnom procesu u kojem je na poboljšanje njegova zdravlja potrošeno oko sto milijuna kuna, ali konkretnih potvrđenih pomaka nabolje nažalost nema. Svi se samo i dalje možemo nadati da će se Schumacher oporaviti i još jednom izaći kao pobjednik. U najtežoj utrci njegovog života...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo