SERENA MÜNCHHAUSEN: / Evo kako je stvarno izgledala njezina 'jurnjava' za lopovom

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Nedavno se najbolja svjetska tenisačica Serena Williams pohvalila junačkim podvigom vraćanja ukradenog joj mobitela, a sada je stigla i snimka cijelog događaja koji se zbio prije nekoliko dana.

6.11.2015.
9:00
Screenshot/Instagram
VOYO logo

Amerikanka je svoju verziju priče objavila na Facebook profilu, a ona je uključila scene poprilično nalik akcijskim filmovima. Sama je izjavila da je jednog sumnjivca pratila krajičkom oka i da su joj njena osjetila superjunaka govorila da se nešto sumnjivo događa. U trenutku kada je primijetila da joj je nestao mobitel sa stolca pokraj, potrčala je kroz restoran usput preokrenuvši stolac-dva i jurnula za lopovom koji se dao u bijeg. Stigla ga je, samo je ustvrdila, vrlo brzo.

Nije bilo jurnjave

Odlučno, ali pristojno zatražila je od njega da joj vrati otuđeno vlasništvo što je lopov i učinio kazavši da je došlo do zabune i da je samo slučajno njen mobitel završio u njegovim rukama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

?taken-by=serenawilliams

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada postoji i video-zapis Serene u akciji vraćanja svojeg mobitela i svega što se dogodilo. Samo, čini se, dogodilo se brzinom prikladnom čovjeku, a ne superjunaku jer snimljeno ne prikazuje Serenin dio priče o preokretanju stolaca i jurnjavi. Više to djeluje kao šetnja do čovjeka koji priznaje što je učinio i vraća ukradeno. Ipak, njen je potez, treba priznati, bio hrabrar i odlučan. I junački u smislu zauzimanja za sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo