SEKSI, OPASNA I ISKRENA: / 'U školi su me maltretirali'

Image
Foto: Instagram: Jade Slavin

Jade Slavin (21) velika je nada britanskog taekwondoa.

27.1.2016.
11:44
Instagram: Jade Slavin
VOYO logo

No, na tom putu stoji joj srpska borkinja Milica Mandić (24), osvajačica zlatne medalje iz Londona, suparnica koja ju je prije dvije godine svladala na turniru u Manchesteru, u borbi u kojoj je Jade doživjela uvjerljiv poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ta borba završila je uvjerljivom pobjedom Srpkinje od 5:0, a Mandić je u tom okršaju Jade fantastično pogodila nogom u glavu. Uz Mandić, u konkurenciji za visoka ostvarenja u Riju biti će i i srebrna iz Londona, francuskinja Anne Caroline Graff i brončana s istih OI, Ruskinja Anastasija Barašnjikova. U ovom uskom krugu najvećih favorita za medalju nalazi se i Meksikanka María del Rosario Espinoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaštitno lice Velike Britanije u Riju

Kako Jade spada u red najljepših sportašica, ne samo Velike Britanije već i Europe, postala je zaštitno lice Velike Britanije na predstojećim OI.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam htjela biti model kad sam imala 11 godina, ali sam bila prilično visoka. Tek sa 16 godina sam ušla u taj svijet. Sad radim revije za jednu poznatu agenciju i zarađeni novac na pisti mi dobro dođe. Međutim, prioriteti su mi samo i isključivo Olimpijske igre u Rio de Janeiru", kazala je Jade za britanske medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atraktivna Britanka otkrila je i zašto se počela baviti sa taekwondoom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U školi su me maltretirali. To je bio glavni razlog da se počnem baviti ovim sportom. Moj tata je uvidio da bi to bilo dobro za mene, zbog toga da se naučim obraniti od nasilnika", otkrila je Jade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo