SEKS, ORAHOVAC I TRIFON IVANOV: / Kultne Nogometne Ikone u stilu proslavile sedmi rođendan

Image
Foto: Facebook/Instagram
Image
Foto: Facebook/Instagram

Njihov eliksir mladosti je orahovac, njihova muza je predivna talijanska TV voditeljica Diletta Leotta, a i dalje tvrde da im se nijedna žena nikad nije javila u inbox

16.7.2019.
17:11
Facebook/Instagram
VOYO logo

Trifon Ivanov, Fabrizo Miccoli, Vinnie Jones, Drago Papa, Stanko Bubalo ili Saša Šest nikad se neće naći na ljestvici najboljih igrača u povijesti nogometa, no svaki od njih ima posebnu priču koju vrijedi ispričati te ih se rado prisjete istinski ljubitelji nogometne umjetnosti.

Mjesto, odnosno stranica gdje se svakodnevno može naići na istinske junake i antijunake najvažnije sporedne stvari na svijetu već su sedam godina Nogometne Ikone. Sa svojih 200 tisuća fanova na Facebooku i Instgramu svakodnevno sjedaju u vremeplov i iz naftalina izvlače priče o ikonama nogometnog svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DRAMATIČNI TRENUCI: /

Mandžo imperativom dao 'ultimatum' izborniku, Dalića spriječili da ne napravi katastrofalnu grešku

Njihov eliksir mladosti je orahovac, njihova muza je predivna talijanska TV voditeljica Diletta Leotta, a i dalje tvrde da im se nijedna žena nikad nije javila u inbox. Također, tvrde i da nema Ikona, bili bi djevci, parafrazirajući legendarnu izjavu Petera Croucha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je počelo s legendarnim bugarskim nogometnim "divljakom" Trofonom ivanovom, a osvanuo je on na stranici i danas. Evo što su Ikone napisale za svoj rođendan, a ne prestaje nam ništa nego da im ga i mi ovim putem čestitamo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo