SCHUMACHEROVA SUPRUGA PREKINULA JE ŠUTNJU: / Otkrila kakvo je stanje s njim i odgovorila na optužbe

Image
Foto: Profimedia

Schumacherova supruga Corinna u jednom od svojih rijetkih intervjua objasnila je svoje postupke.

16.11.2019.
10:14
Profimedia
VOYO logo

Ovaj se tjedan sportski svijet prisjetio ovljetnice prvog naslova prvaka Michaela Schumachera koji se još uvijek nije oporavio od teške nesreće. Povodom te obljetnice gostovao je Schumacherov nekadašnji menadžer Willi Weber u emisiji njemačkog RTL-a. Prema riječima njegovog bivšeg menadžera, Schumacherova supruga Corinna skriva od javnosti sve informacije.

“Znam da je Michael jako stradao, ali ne znam koliko se zapravo oporavio. Htio bih znati kako je, stisnuti mu ruku, ali njegova supruga Corinna mi ne dopušta. Misim da se ona boji da ću ja odmah vidjeti što se događa i reći istinu u javnosti”, rekao je Weber.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Ferrari driver Michael Schumacher of Germany in the pits 23 June 2006 during practice for the Formula One Grand Prix of Canada in Montreal, Quebec, Canada. The race is on 25 June., Image: 18489242, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

Schumacherova supruga Corinna u jednom od svojih rijetkih intervjua za magazin She's Mercedes objasnila je svoje postupke.

"On je u najboljim mogućim rukama i dajemo sve od sebe kako bismo mu pomogli. Shvatite nas, slijedimo njegove želje da njegovo zdravlje ostane tajna. Sve što je ljudski moguće kako bismo mu pomogli, mi radimo. Tako osjetljivu temu kao zdravlje držimo u privatnosti jer on to želi", rekla je gospođa Schumacher.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SCHUMACHEROV MENADŽER OTKRIO POZADINU CIJELE PRIČE: /

'Ona se boji da svima ne kažem istinu, ne da mi da ga vidim'

Image
SCHUMACHEROV MENADŽER OTKRIO POZADINU CIJELE PRIČE: /

'Ona se boji da svima ne kažem istinu, ne da mi da ga vidim'

Informacije cure ‘na kapaljku’

Inače, malo se toga zna vezano uz zdravstveno stanje legendarnog vozača Formule 1. Uži krug njegove obitelji ne dopušta da ikakve informacije stignu u javnost pa je nemoguće reći kakvo je njegovo stanje nakon udarca glavom u kamen potkraj 2013. godine i kako zapravo napreduje njegov oporavak nakon šest mjeseci provedenih u komi, odnosno skoro šest godina otkako je doživio nesreću na skijanju u francuskim Alpama.

Obitelj, menadžeri i prijatelji uspjeli su od javnosti sakrili detalje o njegovu zdravstvenom stanju, čuvaju ih kao “zmija noge”. Svašta se pisalo, ne samo o tome kakvo mu je stanje, nego i da mu obitelj rasprodaje nekretnine kako bi plaćali medicinsku skrb koja mu je potrebna 24 sata na dan, ali nikakvu potvrdu obitelj nikad nije objavila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schumacher je, prema pisanju francuskih medija, u bolnici Georges-Pompidou u Parizu, gdje su ga prevezli pod lažnim imenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo