SCHUMACHEROV MENADŽER OTKRIO POZADINU CIJELE PRIČE: / 'Ona se boji da svima ne kažem istinu, ne da mi da ga vidim'

Njegov bivši menadžer rekao je kako se nada da će se Schumacher brzo oporaviti jer je pravi borac

12.11.2019.
19:22
Profimedia
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na današnji dan prije točno 25 godina legendarni Michael Schumacher prvi je put u svojoj karijeri postao prvak Formule 1.

Povodom te obljetnice njegov bivši menadžer Willi Weber gostovao je u emisiji njemačkog RTL-a u kojem je skrenuo pozornost na neke zanimljive detalje u vezi s njegovim zdravstvenim stanjem.

Vjera u brz oporavak

Legenda Formule 1 već je šest godina nedostupna javnosti nakon nesreće na skijanju, a, prema riječima njegovog bivšeg menadžera, Schumacherova supruga Corinna skriva od javnosti sve informacije.

"Znam da je Michael jako stradao, ali ne znam koliko se zapravo oporavio. Htio bih znati kako je, stisnuti mu ruku, ali njegova supruga Corinna mi ne dopušta. Misim da se ona boji da ću ja odmah vidjeti što se događa i reći istinu u javnosti", rekao je Weber.

Njegov bivši menadžer rekao je kako se nada da će se Schumacher brzo oporaviti jer je pravi borac.

"Ako postoji šansa da se oporavi, on će se oporaviti. Molim za njega i uvjeren sam da ću ga ponovo vidjeti", zaključio je Weber.

Informacije cure 'na kapaljku'

Inače, malo se toga zna vezano uz zdravstveno stanje legendarnog vozača Formule 1. Uži krug njegove obitelji ne dopušta da ikakve informacije stignu u javnost pa je nemoguće reći kakvo je njegovo stanje nakon udarca glavom u kamen potkraj 2013. godine i kako zapravo napreduje njegov oporavak nakon šest mjeseci provedenih u komi, odnosno skoro šest godina otkako je doživio nesreću na skijanju u francuskim Alpama.

Obitelj, menadžeri i prijatelji uspjeli su od javnosti sakrili detalje o njegovu zdravstvenom stanju, čuvaju ih kao “zmija noge”. Svašta se pisalo, ne samo o tome kakvo mu je stanje, nego i da mu obitelj rasprodaje nekretnine kako bi plaćali medicinsku skrb koja mu je potrebna 24 sata na dan, ali nikakvu potvrdu obitelj nikad nije objavila.

Schumacher je, prema pisanju francuskih medija, u bolnici Georges-Pompidou u Parizu, gdje su ga prevezli pod lažnim imenom.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali