REGIJA ZAVIJENA U CRNO: / U blizini hrvatske granice na cesti smrti tragično stradao talentirani borac

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Tužna vijest dolazi nam iz Slovenije.

24.7.2017.
12:55
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Jure Smole (21), jedan od najtalentiranijih kickboksača u regiji, u nedjelju je smrtno stradao u prometnoj nesreći u Sloveniji, točnije na cesti "smrti" u Dolenjskoj u jugoistočnoj Sloveniji (Dolenjska je područje koje se proteže od Ljubljanske kotline do granice s Hrvatskom) na kojoj je u posljednjih deset dana život izgubilo već troje motociklista, javljaju Slovenskenovice.

STRAVA I UŽAS U RIJU: Vojna policija usmrtila navijača i ranila još dva, neredi šokirali Brazil

Prometna nesreća dogodila se dok je nesretni Jure vozio motocikl, a unatoč tome što je imao punu opremu, preminuo je na mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako prenose slovenski mediji, Smole je vozio motocikl nad kojim je u jednom trenutku izgubio kontrolu. Nakon što je pao s njega, podletio je pod automobil koji se kretao suprotnim trakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smole je godinama bio jedan od najuspješnijih mladih slovenskih boraca. Slovenska borilačka javnost u njega je polagala nade, vidjela ga je kao sportaša koji će ih u budućnosti veseliti medaljama.

Smole je i prošle godine osvojio naslov svjetskog prvaka WTKO organizacije (World traditional kickboxing organization). Nakon toga je jako dobro krenuo i u profesionalnoj karijeri. Nažalost, njegov mladi sportski život iznenada je ugašen na tragičan način. Inače, Jure je mlađi brat vrlo uspješnog borca, Grege Smole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo