RAMOS OPET PROVOCIRA HRVATA NA INSTAGRAMU: / Ovo se Lovrenu sigurno neće svidjeti

Image
Foto: Screenshot/AFP

Španjolac se očito nije htio suzdržati od nastavka svađe novim provokacijama

19.11.2018.
9:09
Screenshot/AFP
VOYO logo

Rat koji na društvenim mrežama i konferencijama za medije vode Dejan Lovren i Sergio Ramos postao je glavna zanimacija sportskih pratitelja na Facebooku i Twitteru, a danas je dobio i novu epizodu jer se na svom Instagramu oglasio Sergio Ramos.

Nije stoper Reala potrošio mnogo riječi kako bi bocnuo hrvatskog braniča, ali bez obzira na to uspio je u naumu. Naime, Španjolac je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj drži pehar Lige prvaka, a ispred njega stoji Lovren i tuguje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LOVREN POKLOPIO RAMOSA TAKO DA ĆE GA OVAJ ZAPAMTITI: /

'Aaa-ha, 3-2, pa ti pričaj majstore. Pi*ke obične'

Image
LOVREN POKLOPIO RAMOSA TAKO DA ĆE GA OVAJ ZAPAMTITI: /

'Aaa-ha, 3-2, pa ti pričaj majstore. Pi*ke obične'

Sve je počelo tako što je Lovren u medije izašao tvrdeći kako on nije ništa lošiji stoper od Ramosa požalivši se na tretman u medijima. Nedugo nakon toga na jednoj konferenciji za medije oglasio se i španjolski branič.

"Ne znam dolaze li takvi komentari zbog frustracije ili čega drugog, no vrijeme će svakoga postaviti na svoje mjesto. Nemam potrebu odgovarati niti Lovrenu niti ikome drugome tko želi tri naslovnice u novinama ili biti na tri televizijska dnevnika. Što prije zaključimo ovu temu to bolje. Neka svatko bude poznat po onome što pokazuje na terenu, a ne po onome što govori o drugima", rekao je Ramos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popularan sukob

Riječi Španjolca Lovren je očito shvatio kao dodatan motiv pa se nakon što su Vatreni upisali pobjedu protiv Furije golom Tina Jedvaja u 93. minuti nije susprezao reći što točno misli o Ramosu i njegovim suigračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Aaa-ha. Tri-dva. Pa ti pričaj majstore na konferenciji. To su p…. obične. Samo ovo vrijedi, ova tu strana”, poručio je Lovren neposredno nakon susreta i to iz svlačionice. Kada je izašao iz nje također je bio oštar.

“Drago mi je da smo pobijedili, malo smo ih ušutkali. Malo su nekulturni na terenu… Mi smo ih pozdravili nakon 6:0 poraza. Je, bila je sramota, izgubili smo 6:0, ali smo pokazali da smo fair-play ekipa. A oni… Samo je jedan igrač čestitao – Morata. Za ostale nemam baš pozitivnih riječi. Nisam nikad doživio da se suparnici tako ponašaju. Očito smatraju da su veći od nas, ali smo im pokazali da to nisu”, rekao je Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najnovija reakcija Ramosa mogla bi ponukati Lovrena da se ponovno oglasi, ali sudeći prema izjavama izbornika Dalića koji je rekao kako će "razgovarati s Lovrenom i riješiti to među njima" možda je ipak ta situacija sada iza hrvatskog stopera.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo