PROŠLOGODIŠNJI POBJEDNIK TOUR DE FRANCEA DOŽIVIO NESREĆU: / 'Vozač me namjerno udario, pratio me'

Image
Foto: AFP, FABRICE COFFRINI

Prošlogodišnjeg pobjednika Tour de Francea Britanca Chrisa Froomea (31) za vrijeme treninga na jugu Francuske oborio je automobil koji je potom pobjegao.

9.5.2017.
17:48
AFP, FABRICE COFFRINI
VOYO logo

Član britanske momčadi Team Sky imao je sreće i u sudaru nije teže stradao za razliku od njegovog bicikla koji je potpuno uništen. Froome smatra kako ga je automobil namjerno udario jer ga jedno vrijeme pratio.

"Najvažnije je da sam dobro. Imao sam sreće i prošao sam bez ozljeda. Nažalost, moj bicikl je posve uništen," kazao je 31-godišnji Britanac dodavši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vozač me namjerno udario."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je odmah otvorila istragu, no za sada nije pronašla počinitelja. Na mjestu na kojem se dogodila nesreća nema kamera, ali se u policiji nadaju kako je Froome ili netko od njegovih kolega zapamtio marku automobil ili možda registarsku oznaku.

Prošlog mjeseca u u talijanskom gradu Filottranu poginuo je bivši pobjednik utrke Giro d'Italia Michele Scarponi (37). Član momčadi Astana stradao je za vrijeme treninga nakon što je na njega naletio automobil. Usprkos brzoj intervenciji liječnika nije mu bili pomoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo