PROCURILE SNIMKE SEKS-SKANDALA: / Nogometaši uvjeravaju kako je bio grupnjak, majka djevojke veli - 'Drogirali su je i silovali'

Image
Foto: Daily Mail

Na snimci djevojka puzi po podu u gaćicama i jednom igraču pruža oralni seks

4.10.2019.
20:02
Daily Mail

Nogometni seks-skandal nezapamćenih razmjera potresa Belgiju, a sve je krenulo u niželigaškom klubu Espoir Mineroisu. Nogometaši belgijskog kluba mogu se vidjeti na snimkama koje su dospjele u javnost, a uz njih se nalazi razgolićena djevojka.

Na snimci djevojka puzi po podu u gaćicama i jednom igraču pruža oralni seks. Nakon toga nastavlja puzati, a onda ju na masažnom stolu preuzima drugi igrač i zatim se upuštaju u seksualni odnos.

Silovanje ili grupni seks?

Navodno je snimku napravio jedan od igrača nakon treninga, a povodom svega oglasila se i majka djevojke. Ona uvjerava javnost kako je njezina kći bila drogirana i da je riječ o silovanju. "Postoje dokazi da moja kćerka nije bila ubrojiva. Želim sve ovo riješiti na sudu, ali igrači nisu sve rekli", rekla je njezina majka.

Jedan od igrača priznao je kako je cijela stvar otišla predaleko, ali odbacuje optužbe da je bilo silovanja i tvrdi kako je djevojka pristala na sve. Svejedno, belgijske vlasti započele su istragu protiv igrača.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti