PRIVEDEN HRVATSKI NOGOMETAŠ: / Seksualno je uznemiravao putnicu tijekom leta?

Image
Foto: Instagram
Image
Foto: Instagram

Marko Šimić optužen je za seksualni napad na ženu tijekom leta

12.2.2019.
18:58
Instagram
VOYO logo

Hrvatski nogometaš Marko Šimić iz Pakraca koji zadnjih godinu dana igra u Indoneziji gdje je stekao toliku slavu da su ga prozvali azijskim Ronaldom, optužen je za seksualni napad na ženu tijekom leta, dok je njegova momčad putovala u Australiju na utakmicu Azijske Lige prvaka, javlja australski AP.

Putnica je sve prijavila osoblju u avionu, koje je alarmiralo policiju. 31-godišnji napadač je priveden čim je napustio avion, piše Sydney Morning Herald.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šimić je napadač indonezijskog prvaka kluba Persija Jakarta, a u utorak je završio na lokalnom sudu u Sydneyju. Optužen je za uznemiravanje na letu od Balija za Sydney.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uhićen u nedjelju ujutro

Momčad A-lige Newcastle Jetsi domaćin je Persije u nokaut fazi u azijskom klupskom natjecanju u utorak navečer. Sudski dokumenti navode da je 31-godišnji Simić uhićen u nedjelju ujutro nakon šestosatnog leta iz Denpasara prema međunarodnoj zračnoj luci u Sydneyu. Kasnije je bio optužen za dva djela i dobio uvjetnu jamčevinu. Predstavnik indonezijskog veleposlanstva nazočio je u utorak na sudu.

Šimić je u trenutku izlaska pred suca nosio trenirku momčadi Persije, a njegov odvjetnik je htio da se cijeli proces ubrza te je naglasio "težak položaj" njegovog klijenta. "U najmanju ruku, nalazi se u nezavidnom položaju", rekao je odvjetnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'On je ovdje sa svojom momčadi'

"On je ovdje sa svojom momčadi, jednostavno je izgubljen."

Prekršajna sutkinja Jennifer Atkinson kazala je kako se slučaj mora tretirati kao i svaki drugi, a postoji mogućnost da čitava stvar završi i na višem sudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šimić je neko vrijeme igrao i mladoj hrvatskoj reprezentaciji zajedno s Dejanom Lovrenom, Ivanom Perišićem i Domagojem Vidom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo