POPULARNA REPORTERKA

PRELIJEPA DILETTA SE OGLASILA NAKON PREKIDA: Jednom rečenicom i fotografijom jasno rekla što se događa u njenom životu

Nema sumnje da je ovo znak kojim je jasno naglasila da je nakon prekida veze fokusirana na svoju karijeru

Najljepša sportska novinarka na svijetu Diletta Leotta prekinula je sa svojim dečkom, turskim glumcem Canom Yamanom, objavili su talijanski tabloidi početkom ovog tjedna.

Njihova veza trajala je četiri mjeseca, a Talijanka je inicirala prekid, prema njihovim navodima. Diletta se nakon prekida oglasila na svim Instagramu, gdje je objavila fotografiju uz znakovitu poruku: “Koncentracija je tajna snage”. Nema sumnje da je ovo znak kojim je jasno naglasila da je nakon prekida veze fokusirana na svoju karijeru.

Ljubomora je razlog

U javnost su procurili i razlozi njihova prekida. Novella 2000 je objavila da je Diletti smetala njegova ljubomora i to što se nije mogao nositi s brojnim pogledima usmjerenim prema njegovoj djevojci.

Atraktivna Diletta radi na talijanskoj TV postaji DAZN, a ranije je bila na Sky Sportsu na emisiji o Seriji B, drugom razredu talijanskog nogometa.

Uz profesionalnu karijeru, ona je velika zvijezda na društvenim mrežama, gdje objavljuje fotografije na kojima se hvali svojim zanosnim tijelom, a to je recept koji se pokazao jako uspješnim, čemu u prilog ide i činjenica da je na Instagramu prati gotovo osam milijuna ljudi.

Povratak na Net.hr