ZAPALJEN AUTO POZNATOG HRVATSKOG TRENERA: / 'Požar je podmetnut. Strašno, prestrašno, mogli su svi izgorjeti'

Image
Image

U petak na večer, nešto prije ponoći, u ulici Oboj u Maksimiru buknuo je požar na dva automobila, Volkswagen Passatu i Peugeotu 407.

6.3.2016.
13:15
VOYO logo

Vatra i dim koji su sukljali iz podzemne garaže, uznemirili su stanare. Na teren je odmah izašla javna vatrogasna postrojba iz postaja Dubrava i Žitnjak i stavila vatrenu buktinju pod nadzor. Međutim, unatoč brzoj reakciji vatrogasaca, vatra se prije toga već razbuktala i proširila na garažna vrata, terasu, prozore. Na sreću, u požaru nitko nije ozlijeđen, piše 24 sata.

Očevid je pokazao da je netko lakozapaljivom tekućinom polio Ivkovićev Passat, a vatra se tada najvjerojatnije proširila i na susjedov Peugeot 407.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Svi su šokirani

Ivković, njegova obitelj i stanari u Ulici Oboj u Maksimiru šokirani su ovim događajem.

"Kazali su da je požar podmetnut, izgleda da je netko zapaljivom tekućinom polio automobil, njegov zadnji dio. Međutim, to je strašno, mogli su izgorjeti svi u zgradi, požar se strašno brzo širio. Sva sreća da su vatrogasci stigli odmah. Da su došli pet minuta kasnije, cijela bi zgrada izgorjela, bilo bi mrtvih. U zgradi ima pet stanova, prestrašno. Ne možeš vjerovati da postoje takvi ljudi, da se smrzneš. Zamislite da netko zapali automobil, a može planuti cijela zgrada!? Sva sreća djeca su ovaj vikend bila kod mene, nisu bila kod bivše supruge", kazao je Tomislav Ivković za Sportske novosti, naglasivši kako je zapaljen automobil njegove biše supruge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Uz to, Ivković koji je od 2011. do 2015. godine bio trener Dinamove filijale Lokomotive, dao je do znanja da ne zna je su li meta bili meta on, njegova obitelj ili netko od njegovih susjeda.

"Dakle, ako je meni netko htio nešto poručiti, da me pratio, onda bi znao da više nisam tamo i vjerojatno bi zapalio moj automobil. Strašno, zaista strašno", kazao je Ivković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo