DJEČAK S TRIBINE POGODIO IGRAČA BOCOM U GLAVU: / Poslao ga u bolnicu, prekinuo utakmicu, izazvao kaos

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Trinaestogodišnji dječak bocom u glavu pogodio gostujućeg igrača Koitu

31.10.2018.
8:45
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Kup susretu četvrtog kola turskog kupa Batman Petrolspora i Kasimpase prekinut je 98. minuta nakon što je trinaestogodišnji dječak bocom u glavu pogodio gostujućeg igrača Koitu, javljaju turski mediji.

Sudac produljio utakmicu za čak 8 minuta

Dogodilo se to nakon što je sudac produljio utakmicu za osam minuta, umjesto najavljenih 4, zbog niza sitnih prekida te golova u drugom poluvremenu i taj se produžetak protegnuo na duplo više, a rezultat je bio 3-2 za Kasimpase.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I onda je puna plastična boca vode doletjela iz ruku maloljetnog navijača. Nesretni Koita, nakon što je na desnoj strani terena dobio plastičnom bocom u glavu, srušio se na travnjak primeći se za slijepoočnicu, prebačen je u bolnicu odmah te, srećom, nije pretrpio nikakve opasnije posljedice osim modrice ispod oka. Sucu Ozgur Yankayi nije preostalo ništa drugo nego da se pozove na pravila i prekine utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Rekli smo glavnom sucu dvoboja da želimo utakmicu odigrati do kraja, ali...'

"Rekli smo glavnom sucu dvoboja da želimo utakmicu odigrati do kraja, ali nam je rekao kako se utakmica ne može nastaviti", kazao je sportski direktor Kasimpase Nursal Bilgin, dok je gazda Ahmet Deniz, šef Batman Petrolspora, rekao sljedeće:

'Ružna situacija u lijepom ambijentu'

"Nažalost, dogodila se ta ružna situacija u jednom lijepom nogometnom ambijentu do tad. U sportu nikad nije dopušteno nasilje, za nasilje vlada nulta stopa tolerancije. Nepoznati predmet uletio je u teren, mi imamo nadzorne kamere i odmah ćemo istražiti što se dogodilo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo