PONOVNO ZAPLET OKO OPTUŽBI NA RAČUN RONALDA: / Ovaj detalj mogao bi presuditi Portugalcu

Image
Foto: AFP

Pojavili su se novi detalji u pravnom slučaju izgrađenom oko Cristiana Ronalda

16.1.2019.
12:38
AFP
VOYO logo

Odvjetnik Kathryn Mayorge, koja vodi spor protiv Cristiana Ronalda zbog toga što ju je navodno silovao 2009. godine, otputovat će u London kako bi upoznao djevojku koja tvrdi da je bivša djevojka optuženog Portugalca.

Leslie Stovall kaže da je razgovarao s Jasmine Lennard, britanskim modelom i reality zvijezdom koja tvrdi da je bila u vezi s Ronaldom prije 10 godina, a ponudila je i pomoći Mayorgi u pravnoj bitci protiv zvijezde Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo opovrgava sve Mayorgine tvrdnje, a tvrdi i da se ne sjeća da je ikada upoznao Lennard. Jasmine je bivša Big Brother zvijezda koja je prije nekoliko mjeseci putem Twittera uputila par otrovnih strelica u smjeru Ronalda, ali brzo je obrisala objave i račun, piše BBC.

Big Brother zvijezda tvrdi da ima informacija koje mijenjaju situaciju

Britanci pišu kako su Ronaldovi odvjetnici jasno dali do znanja istaknuvši kako “gospodin Ronaldo nikad se nije susreo sa gospođicom Lennard, ni prije deset godina, niti bilo kad”. Međutim, Jasmine Lennard tvrdi drugačije. Starleta je kazala kako je Cristiano Ronaldo “psihopat”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač Juventusa optužen je prošle godine za silovanje američkog modela Kathryn Mayorge, a sve je riješeno tako što je Portugalac Mayorgi isplatio 287 tisuća funti kako bi ušutjela, bez priznanja ikakve krivnje. Jasmine Lennard oglasila se putem društvenih mreža i u jednoj od svojih brojnih objava istaknula:

Ronaldo sve optužbe, naravno, negira, a Jasmine smatra kako bi ljudi bili zaprepašteni kada bi znali kakav je Portugalac zapravo. Iako su u vezi bili prije desetak godina, manekenka tvrdi da je s njim ponovno u kontaktu posljednjih 18 mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nakon mnogo razmišljanja kontaktirat ću Kathryn Mayorgu i njezin tim odvjetnika kako bih joj ponudila svoju pomoć u tužbi za silovanje Ronaldu. Ne mogu više sjediti i gledati ga kako laže, učinit ću sve kako bih joj pomogla. Imam poruke i snimke koje će biti od neprocjenjive vrijednosti za Kathryn i njezin tim kako bi pokazali njegovu pravu prirodu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo