MLADI SPLITSKI POLITIČAR ŠOKIRAO OBJAVOM, PA JU IZBRISAO: / Detalji burne noći na Kvarneru, ima i ozlijeđenih

Image
Foto: Facebook: Martin Pauk/Screenshot: Novi list

Martin Pauk, splitski gradski vijećnik stranke Neovisni za Hrvatsku, osvrnuo se na navijačka događanja na relaciji Torcida - Armada

8.1.2019.
13:49
Facebook: Martin Pauk/Screenshot: Novi list
VOYO logo

Prema pisanju navijačkih portala i Facebook stranica, koji su upućeni u navijačka zbivanja u regiji, članovi Armade uhvatili su pripadnike Torcide, koji su ostavili Armadi poruku i čestitku za pravoslavni Božić na legendarnom stadionu i zapadnoj tribini koja je desetljećima bila zaštitni znak riječke navijačke skupine. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Image
UŽAS IZ USTA SPLITSKOG VIJEĆNIKA: /

'Zbog njih bih postavio dobro opskrbljena mistraljeska gnijezda'

Image
UŽAS IZ USTA SPLITSKOG VIJEĆNIKA: /

'Zbog njih bih postavio dobro opskrbljena mistraljeska gnijezda'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sedmorica torcidaša zatražila liječničku pomoć'

Navodno je došlo i do obračuna. "Prema neslužbenim informacijama, radi se o navijačima Hajduka iz Rijeke i s Krka. Sedmorica torcidaša zatražila su liječničku pomoć, dok se jedan pripadnik Armade sam predao policiji, prijavivši se u postaji. Burna noć na Kvarneru", stoji u objavi na društvenim mrežama.

24 sata kasnije stigao ekspresni odgovor

Inače, prema pisanju Novog Lista, odnosno prenošenju Facebook stranice "Balkan Hooligans" koja se bavi navijačkom tematikom i prati navijačka događanja u regiji, "nakon što je Torcida preksinoć pod okriljem noći upala na Kantridu i Armadi na ogradi ostavila "čestitku" za pravoslavni Božić, 24 sata kasnije stigao je ekspresni odgovor. Dvadesetak pripadnika Armade uputilo se, naime, u Split i fotografiralo se ispred Torcidinog doma - Kluba navijača u Zrinsko-Frankopanskoj ulici u samom središtu grada. Tamo su se fotografirali s velikim transparentom na kojem piše "Herojske akcije pod okriljem noći, ovako svatko može doći", stoji u pisanju riječkog dnevnog lista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I onda se zahuktalo. Na Armadinu akciju osvrnuo se i splitski gradski vijećnik stranke Neovisni za Hrvatsku Martin Pauk. Nakon toga je objava izbrisana s Facebooka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poruku Armade koja je glasila 'Herojske akcije pod okriljem noći, ovako svatko može doći!', on je prepravio u:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Delije rečke pokazale 'moć', došli u Split na božićnu noć. Ponoćka je prošla, deco iz Armade. Vratite se kući, sarme vam se hlade!"

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo