POMAHNITALI TRENER PRIJETIO KLANJEM NAVIJAČU USRED PRVOLIGAŠKE UTAKMICE U SRBIJI: / Skandal neviđenih razmjera; 'Prerezat ću ti vrat, vidjet ćeš...'

Image
Foto: Screenshot: You Tube/Twitter
Image
Foto: Screenshot: You Tube/Twitter

Nenad Lalatović ponovo se našao u centru skandala

14.9.2019.
9:29
Screenshot: You Tube/Twitter
VOYO logo

Trener Vojvodine Nenad Lalatović ponovo se našao u centru skandala. Srpski tabloid Kurir piše kako je Lalatović na isteku prvog poluvremena utakmice zaradio žuti karton zbog verbalnog konflikta sa šefom struke Radničkog iz Niša Miloradom Kosanovićem, ali tu se verbalni sukob nije zaustavio...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah na početku drugog dijela Lalatović je ušao u novi verbalni konflikt, ovog puta s domaćim navijačima na tribinama, a u jednom trenutku čak im je prijetio i klanjem, što je natjeralo glavnog suca utakmice da mu pokaže put na tribine, na hlađenje. Lalatović se nije smirio ni poslije toga, piše Kurir, pa je s tribine nastavio sa raspravom i dokazivanjem svoje pravde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
VRUĆA GLASNOGOVORNICA TOTALNO ZBUNILA TRENERA: /

'Diskretno' je hvatao Bebine grudi i postao regionalni hit

"Podsjetimo, Lalatović je jedno vrijeme sa klupe kao trener predvodio momčad Radničkog s kojim je postigao zavidan rezultat. Na klupi Vojvodine nastavio je s uspjesima, ali i skandalima koji su obilježili gotovo čitavu trenersku karijeru ovog stručnjaka", stoji u tekstu spomenutog srpskog tabloida.

Inače, nogometaši Vojvodine jučer su u Nišu pobijedili Radnički s 2:1 u prvoj utakmici osmog kola Super lige Srbije. Trijumf Novosađanima donio je Mladen Devetak u 77. minuti susreta. Radnički je dvoboj završio s desetoricom igrača na terenu, pošto je Mihajlović u 83. minuti dobio drugi žuti karton. Vojvodina je prva sa 19 bodova, dok je Radnički peti sa 13.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo