PEP KONTROLIRA I IGRU ISPOD PLAHTE: / Seks? Može, ali samo kada ga dopusti Guardiola

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Da Pep Guardiola u svakom klubu u koji dođe uvodi poseban režim života i rada, više nije nikakva novost. No, još uvijek ima detalja kojima povremeno iznenadi javnost.

16.11.2016.
12:18
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Francuski veznjak Samir Nasri, kojeg je Guardiola nakon dolaska u Manchester City poslao na posudbu u Sevillu, otkrio je još jednu neobičnu naredbu katalonskog stručnjaka. Igračima koje on trenira zabranjen je, naime, seks iza ponoći! Nasri tvrdi da je Guardiola takvo pravilo uveo odmah po dolasku u City, te da ga je primjenjivao i u prijašnjim klubovima, Barceloni i Bayernu.

Messi je naučio

"Seksualni odnosi su zabranjeni iza ponoći. Čak i ako si sljedeći dan slobodan. Rekao nam je da je tako uspio izvući najbolje iz Lionela Messsija i Roberta Lewandowskog, te da su zbog toga izbjegli veliki broj ozljeda mišića. Uveo je to kako bi se igrači dobro naspavali po noći", prepričao je Nasri za L'Equipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guardiola je ove sezone unio još jednu novost u život nogometaša Manchester Cityja. U klupskom trening-centru je naredio da se ugasi Wi-Fi kako bi igrači prestali koristiti internet i počeli više međusobno komunicirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo