Priča za unuke

PA TI PRIČAJ S*ANJA: Legendarni košarkaš otkrio kako je Shaquille O’Neal poslao Gričeka ‘na spavanje’

Legendarni košarkaš Grant Hill otkrio je u emisiji NBA Open Court kako je Shaquille O’Neal , jedan od najsmješnijih igrača s kojim je dijelio svlačionicu, jednom prilikom uspavao Gordana Giričeka zato što je ovaj, navodno, previše pričao.

Grant Hill i Shaquilee O’Neal igrali su zajedno u Phoenix Sunsima u sezoni 2007/08 i 2008/09, a važnije od toga je Hillova priča o tome kako je jednom 2016 cm visoki i 147 kg teški centar poslao na spavanje našeg Gordana Giričeka. Anegdota koju je prepričao dogodila se u svlačionici Phoenix Sunsa 2008. godine.

Shaquille O'Neal

Bio bahat i završio na podu

“Imali smo vrlo važnu utakmicu protiv Dallasa, mislim da smo igrali za mjesto u doigravanju. Nakon sastanka prije utakmice, otišao sam na toalet, a kad sam se vratio vidio sam Gordana Giričeka na podu. Treneri su ga okružili, pokušali su ga probuditi. Shaq ga je snažnim zahvatom uspavao! 18 minuta prije utakmice, Shaq ga je zahvatom gušenja poslao “na spavanje” zato što je Giriček pričao previše, zato što je prljavo pričao sa Shaqom“, prisjetio se Hill.

Da stvar bude bolja, Hill je još prije upozorio Giričeka da se ne petlja sa Shaqom. Ovaj ga nije poslušao i na kraju je “malo zaspao”.

Povratak na Net.hr