OVO NIJE ISTINA! / Nećete vjerovati kako je Ronaldo 'zaradio' 20 milijuna eura

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP
19.10.2015.
18:20
AFP
VOYO logo

Ponajbolji svjetski nogometaš Cristiano Ronaldo dobit će 20 milijuna eura, a da ni prstom neće mrdnuti. Nevjerojatno, ali istinito.

Ronaldo je trebao imati manju ulogu u novom filmuManipulator slavnog redatelja Martina Scorsesea. Film će pratiti život talijanskog poduzetnika Alessandra Prota koji navodno nije želio da se zvijezda Real Madrida pojavi u ovom uratku.

Image
MANIPULATOR RONALDO: /

Nogometna zvijezda će nakon ovoga biti još slavnija!

"Treba znati gubiti"

Ronaldu je tako otkazana suradnja i prije nego što je počela, a prema pisanju katalonskog Sporta, Portugalac će kao kompenzaciju ukupno dobiti 20 milijuna eura! Navodno je najprije trebao dobiti 'samo' deset milijuna, ali su njegovi odvjetnici uspjeli udvostručiti taj iznos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao nam je što je Ronaldo tako loše prihvatio povlačenje svoje uloge u Manipulatoru. U životu trebate znati gubiti. Film je temeljen na stvarnom životu Alessandra Prota i čini se ispravnim da on ima pravo na svoj stav. Ako ne želi Cristiana u filmu, u redu je da tako i bude", prenio je Sport Scorseseovu izjavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ronaldo nije kralj svijeta"

Na cijeli se slučaj osvrnuo i spomenuti Proto.

"Ronaldo je sjajan igrač, ali to ne znači da je kralj svijeta. Ne želim ga u filmu o svome životu. Žao mi je ako mu se to ne sviđa, ali u životu nekad dobiješ, nekad izgubiš. Ako mu stvarno moram dati 20 milijuna eura, dat ću mu ih svojim rukama", rekao je Proto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo