Dogovorili ponovni susret

OVO ĆE PAMTITI ČITAV ŽIVOT: Dva Hrvata oduševila legendarnog Minotaura

2Cellos Luka Šulić i Stjepan Hauser su u sklopu njihove rasprodane južnoameričke turneje nastupili u najgledanijem TV showu u Brazilu, Altas Horas. I onda im se dogodilo nešto što će vjerojatno pamtit za čitav život.

Kako je iste večeri ondje gostovao i legendarni brazilski MMA borac Antonio Rodrigo Nogueira, poznatiji kao Minotauro, Luka i Stjepan iskoristili su priliku da se upoznaju s jednim od najvećih boraca, ne samo u MMA vodama već borilačkih sportova općenito.

Minotauro se oduševio Lukom i Stjepanom, oni su se odmah sprijateljili s njim, dok je on imao samo riječi hvale za Hrvatsku u kojoj je i boravio ovoga ljeta.

Obožavatelji Minotaura

Ova dva poznata i popularna hrvatska glazbenika i umjetnika su veliki obožavatelji ovog Brazilca još od njegovih legendarnih borbi u Japanu, uključujući i onu nezaboravnu borbu protiv Mirka Filipovića.

A obožavanje je obostrano. Minotaur se toliko oduševio svirkom 2Cellos na tom showu, da je odlučio doći na njihov koncert u Rio de Janeiro koji će se održati za nekoliko dana. Zvijezde su dogovorile ponovan susret i nastavak druženja.

Dogodila se ljubav, rekli bi smo…

Povratak na Net.hr