OTKRIVENA VELIKA I SOFISTICIRANA PREVARA: / Dinamo podnio prijavu protiv 42-godišnjeg prevaranta

Image
Foto: PIXSELL

Dinamo je podnio prijavu protiv 42-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog osmišljavanja načina prijevarne prodaje 'dionica' GNK Dinamo.

26.6.2017.
13:02
PIXSELL
VOYO logo

Naime, vodeći se javno prezentiranim namjerama uprave GNK Dinamo da provede privatizaciju kluba, 42-godišnjak je služeći se lažnim prikazivanjem činjenica doveo u zabludu veći broj osoba (konačan broj još nije utvrđen) koje su mu na raspolaganje stavile veliki novčani iznos, obavijestili su iz zagrebačkog kluba.

BIZARNE OZLJEDE NA TRENINGU: Dinamova zvijezda u usponu ozlijedila pomoćnika, Henriquez zaradio šavove ispod oka

U Dinamu smatraju kako se ne treba posebno naglašavati činjenica da privatizacijski postupak nije pokrenut na način da bi ikakve legalne dionice GNK Dinamo bile na tržištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi prevara bila sofisticiranija, osoba je osmislila lažnu internetsku stranicu s koje je, u ime GNK Dinamo, komunicirao s kupcima 'dionica' obećavajući im deseterostruki profit. Kao garanciju isplate ovjeravao bi izjavu kod javnog bilježnika u kojoj bi naveo garanciju zarade i povrata novca u slučaju da se to ne dogodi. U nekoliko navrata je kupcima isplaćivao manje novčane iznose, sve na ime ostvarene 'dividende'.

Odmah po saznanju ovih informacija, uprava GNK Dinamo pismeno je obavijestila PU Zagrebačku te je pokrenuto kriminalističko istraživanje koje je rezultiralo uhićenjem prevaranta te njegovim privođenjem u istražni zatvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo poziva građane koji su žrtve ovog kaznenog djela da se jave nadležnoj policijskoj upravi radi nastavka kaznenog progona protiv osumnjičenog prevaranta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo