OSVOJILA JE SRCE NAJVEĆEG U POVIJESTI: / Ima šest naslova prvaka, ali ona je njegov najveći dobitak

Image
Foto: Instagram

Nakon novog osvojenog superbowla Brady i konačno ulazi u raspravu s najvećima

5.2.2019.
12:20
Instagram
VOYO logo

Fantastični quarterback New England Patriotsa Tom Brady osvojio je prije dvije noći svoj šesti Super Bowl po čemu se izjednačio s Michaelom Jordanom kada je u pitanju broj titula u profesionalnom sportu.

Poljubac Bradyja i njegove supruge Gisele Bundchen nakon završetka meča obišao je svijet, a prelijepa bivša manekenka je u jednoj TV emisiji otkrila kako su se njih dvoje upoznali. Gisele, koja je svojevremeno bila najplaćenija svjetska manekenka, otkrila je kako je s Tomom izašla "na slijepo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neočekivana romansa

"Imali smo spoj "na slijepo". Iz nekog razloga, svi su mislili da mi trebaju naći dečka. To je zapravo bio moj treći izlazak na takav način. Prethodna dva su bili ručkovi od sat i pol gdje sam u sebi mislila "mogu li otići odavde?". Treći je zapravo bio Tom. Rekla sam sebi, to je to, ne idem više na spojeve. Rekla sam mu da odemo na piće jer piće može trajati tri minute, a može dva sata".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ali, kada sam vidjela zelene oči, momentalno sam se zaljubila. Mislim, bio je tako... Znaš i sam kako je sladak", rekla je uz smijeh Gisele voditelju emisije. Inače, par se upoznao 2006. godine, a danas je u braku i ima sina i kćerku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo