BOMBA!

ONA JE DILETTINA TOTALNA SUPROTNOST I NAJVEĆA KONKURENCIJA: ‘Ubojitim’ dekolteom dovodi nogometne fanove do ludila

Na svom Instagramu skupila je gotovo 750 tisuća fanova, a taj broj raste. Nije teško zaključiti zašto

Talijanska voditeljica kolumbijskog porijekla Floriana Messina jedna je od najpopularnijih sportskih prezenterki u Italiji, ali njena popularnost polako prelazi granice Italije.

Florianin najjači adut je atraktivan fizički izgled, zbog kojeg najviše skuplja pratitelje po društvenim mrežama. Atraktivna voditeljica smatra se najvećom konkurencijom Diletti Leotti koja ipak drži tron kao najpoznatija sportska reporterka, no Floriana zbog svog bobmastičnog izgleda i stila izražavanja prestavlja žestoku konkurenciju.

PRELIJEPA DILETTA NIJE MOGLA DOĆI SEBI: Pogledajte što je lik radio pred njom

‘Imam više oblina’

“Hahaha mnogo ljudi mi kažu da je ona moja suparnica, jer je plavuša, a ja crnka. Mnogo cijenim njenu ličnost, ali smo mnogo različite. Ona je mršava, dok ja imam više oblina, poput djevojaka latinskog porijekla kao što sam i ja. Ne poznajemo se, vidjele smo se samo jednom, na jednoj svečanosti prije šest godina”, rekla je jednom prilikom Messina u intervjuu za srpski Telegraf.

Poznata je kao velika navijačica Napolija, koji ima neke od najvatrenijih navijača na svijetu. Svojevremeno se zbog Napolija fotografirala u atraktivnom dresu koji mnogo otkriva, a rekla je i da će s skinuti gola ako Napoli osvoji naslov prvaka Italije.

Na svom Instagramu skupila je gotovo 750 tisuća fanova, a taj broj raste. Nije teško zaključiti zašto.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr