DAN POBJEDE

‘OLUJA SVIH OLUJA’: Zdravko Mamić objavio čestitku uz pjesmu Thompsona

Povodom ‘Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti, te Dana hrvatskih branitelja’ čestitku je putem svog službenog Facebook profila uputio i Dinamov ‘savjetnik’ i neformalni vladar hrvatskog nogometa Zdravko Mamić.

Dan pobjede slavi se diljem zemlje. Na današnji dan prije 22 godine hrvatska vojska i policija u veličanstvenoj akciji nazvanoj Oluja oslobodili su hrvatski teritorij od srpskih terorista koji su htjeli ostvariti zločinački naum zvan “Velika Srbija”. Nisu u tome uspjeli… Hrvatska je te 1995. godine pokazala zajedništvo i ljubav prema domovini za koju su mnogi položili svoje živote.

VELIKO HRVATSKO SRCE: Ivica Kostelić, Rijeka, Dinamo, Hajduk, Osijek… čestitke naših sportskih heroja za Dan pobjede oduševile naciju

Brojne čestitke stižu sa svih strana, a jedan od onih koji je čestitao je i Zdravko Mamić.

“Prije 22 godine naši branitelji su Olujom svih oluja oslobodili Lijepu našu! Danas trebamo oluju koja će donijeti radna mjesta i dostojanstven život za sve stanovnike Lijepe naše, te vratiti sve mlade koji su iselili trbuhom za kruhom! Sretan vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja!”, stoji u objavi na Facebooku Zdravka Mamića, a uz objavu je postavljena i pjesma od Thompsona “Lijepa li si”.

Povratak na Net.hr