RONALDO PORIČE OPTUŽBE ZA GNJUSNO SILOVANJE: / 'To je odvratan zločin, neću hraniti medijski šou'

Image
Foto: AFP

'Smatram da je silovanje odvratan zločin, suprotno svemu što jesam i u što vjerujem'

3.10.2018.
16:59
AFP
VOYO logo

Ponajbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo se u srijedu poslijepodne, putem svog Facebook profila, oglasio povodom optužbi za silovanje.

VIŠE O CRISTIANU RONALDU I SLUČAJU MOŽETE PROČITATI - OVDJE.

"Kategorički poričem optužbe da sam zločinac. Smatram da je silovanje odvratan zločin, suprotno svemu što jesam i u što vjerujem. Neću hraniti medijski show koji je stvoren od onih koji se žele promovirati na moj račun. Jedva čekam ishod svih istraga i procesa, jer ništa ne leži na mojoj savjesti. Savjest mi je čista", stoji u objavi na društvenim mrežama napisanu na portugalskom i engleskom jeziku...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uredništvo Spiegela objavilo detaljan izvještaj o Ronaldu i djevojci

Nakon što je uredništvo njemačkog Spiegela objavilo detaljan izvještaj o Cristianu Ronaldu i djevojci koja ga je optužila za silovanje, priča dobija sve više i više medijske pozornosti. Optužba se odnosi na incident koji se 2009. dogodio u Las Vegasu, a oko kojega je u konačnici postignuta vanparnična nagodba između Ronalda i žrtve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROCURIO VIDEO RONALDA I ŽENE KOJA GA JE OPTUŽILA ZA SILOVANJE: Nije skidao ruke s nje

U čitavu priču uključila se i policija iz Las Vegasa

Žrtva, koja tvrdi da u vrijeme incidenta nije imala hrabrosti izaći u javnost sa takvim optužbama protiv jednog od najpopularnijih sportaša svijeta, ponovila je svoj iskaz, a sada se u čitavu priču uključila i policija iz Las Vegasa.

Cristiano Ronaldo je službeno optužen da je 12. lipnja 2009. godine u Las Vegasu silovao tada 25-godišnju Kathryn Mayorga. Ona ga je tužila nakon devet godina šutnje, na koju se obvezala kada se navodno nagodila s nogometašem koji joj je platio 375 tisuća dolara za šutnju. Mayorga je sada odlučila progovoriti o tom brutalnom činom koji je, kaže, obilježio njezin život, a policija je ponovno otvorila slučaj jer u Nevadi ne postoji zastara za slučajeve silovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo