OBITELJ SCHUMACHER RAZBJESNILA FANOVE! Objavili fotografije Michaela uoči nesreće: / 'Kako vas nije sram?! Tužno je to vidjeti'

Image
26.10.2017.
18:28
VOYO logo

I dok obitelj Schumacher stanje o sedmerostrukom prvaku u Formuli 1 čuva od javnosti kao "zmija noge", fanovi Michaela Schumachera zahtjevaju istinu o stanju svog idola. Od kad je veliki Schumi stradao u Francuskoj, obitelj zajedno sa glasnogovornicom i osobom od najvišeg povjerenja obitelji Sabine Kehm ne želi informirati javnost o stanju Michaela.

Iako bi to trebali napraviti jer je Michael Schumacher javna osoba koja diljem planete ima veliki broj fanova koji to, svakako, zaslužuju. Obitelj poručuje: 'Dajte nam mira u borbi za Michaela'. No, borba za Michaela traje sad već četiri godine. Ne zna se ništa o njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U javnost nije procurila niti jedna fotografija Michaela Schumachera. Mediji špekuliraju o tome kako Michael, zbog težine ozljede, situacije u kojoj se našao i prakse kod ozljeda takvog tipa, živi poput "biljke" i kako je u potpunosti ovisan o pomoći svoje obitelji, liječnika, stručnog osoblja koji pomažu u svakodnevnom životu slavnog Nijemca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, iako su mediji i javnost već pomalo ljuti što obitelj ne želi davati o Michaelu nikakve konkretne informacije, obitelj se bavi drugim stvarima i griješi u koracima. A pogreška koja je napravljena razbjesnila je fanove diljem planete. Riječ je fotografijama Michaela Schumachera kako pozira za jedan magazin u kaubojskom šeširu i kožnoj jakni uoči same nesreće krajem 2013. godine u skijalištu Meribelu.

BIVŠI SCHUMACHEROV MENADŽER ZAVAPIO: ‘Zašto se Michaelovim navijačima ne kaže istina?’

"Zašto objavljuju ove fotografije, a ništa ne javljaju o njegovom stvarnom trenutnom zdravstvenom stanju. Pa kako vas nije sram?!", poručio je jedan od komentatora na službenoj stranici velikana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Michael je osoba od javnog interesa i mi njegovi fanovi moramo znati kako mu je", piše drugi, a nakon njegovog posta samo se nižu slične poruke...

"Mrzim gledati u prošlost, ajmo pogledati prema naprijed", istaknuo je treći fan aludirajući na zdravstveno stanje i mogućnost oporavka Michaela Schumachera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izgledaš dobro Schumi, život na ranču može biti opuštajući i miran. Pristaje ti", sarkastičan je jedan navijač koji s ovim komentarom poziva da se javnost obavijesti što je s Michaelom. Jer evidentno da njegov oporavak napreduje malim, premalim koracima prema naprijed.

"Tužno je vidjeti te fotografije", razmišlja jedan navijač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa zar obitelj ne može shvatiti da o njemu brinu i njegovi fanovi. Ako nam već ne dajete informacije o njemu, onda je ispravno vođenje njegove Facebook stranice najmanje što možete napraviti", mišljenje je bijesnog navijača.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo