NOVI ZAPLET: / Mourinho bi zbog lijepe liječnice mogao završiti na sudu!

Image
Foto: AFP

Taman kad smo pomislili da je završila sapunica o treneru Chelseaja Joseu Mourinhu i klupskoj liječnici Evi Carneiro, došlo je do novog zapleta u priči.

9.9.2015.
18:12
AFP
VOYO logo

Za podsjetnik, Chelsea je u 1. kolu Premierlige odigrao 2:2 protiv Swanseaja, a Mourinho je za takav rasplet okrivio dr. Carneiro i fizioterapeuta Jona Fearna. Oni su u drugom poluvremenu na poziv suca utrčali u teren kako bi pomogli ozlijeđenom Edenu Hazardu koji je zbog toga, prema pravilima, morao biti iznesen s terena. Kako je već bio isključen vratar Thibaut Courtois, Chelsea je u pokušaju lova na pobjedu na nekoliko je trenutaka ostao s devetoricom igrača na terenu.

Čeka se stav Liječničke komisije

Mourinho je poludio zbog toga i optužio svoju liječničku ekipu da ne poznaje nogomet. Na dr. Carneiro je pritom i urlao kad se vraćala na klupu, smatravši da je trebala ignorirati poziv suca jer Hazard navodno nije bio teže ozlijeđen. Nakon svega je portugalski stručnjak udaljio dr. Carneiro i Fearna iz prve momčadi, tako da više ne sjede na klupi tijekom utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlo je otada nekoliko tjedana, a dr. Carneiro se očito nije smirila. Engleski mediji tako izvještavaju da razmatra podnošenje tužbe protiv Mourinha, a konačnu će odluku navodno donijeti nakon očitovanja FIFA-ine Liječničke komisije u petak. Otočki mediji navode da bi tužba mogla biti temeljena na seksizmu budući da je Mourinho nakon utakmice aludirao da Carneiro kao žena ne razumije dobro nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogla bi se tako ova priča nastaviti još mjesecima, a Mourinho bi ubuduće mogao razmisliti koga i s kojim argumentima optužuje za neuspjehe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo