NOVI ISPAD HULIGANIZMA ZABILJEŽEN U RIJECI: / Armada kamenovala autobus s navijačima Istre

Image
Foto: PIXSELL

Nevjerojatan postupak Armade mogao bi mnoge strpati iza rešetaka

2.3.2019.
12:19
PIXSELL
VOYO logo

Pripadnici riječke navijačke skupine Armade u petak su, kamenujući ga, oštetili gradski autobus u kojemu su se tada nalazili Demoni, navijači gostujućeg kluba Istre, zbog čega je policija privela 26 osoba koje su sudjelovale u tom navijačkom izgredu.

Primorsko-goranska policija u subotu je priopćila kako joj je oko 18 sati dojavljeno da navijači kamenuju autobus u ulici Antuna Barca, na samom početku utakmice između NK Rijeke i NK Istre, ali da je brzom intervencijom policije to zaustavljeno, kao i mogući sukob navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brza intervencija policije zaustavila veći sukob

U policijsku postaju privedeno je 26 osoba koje su sudjelovale u tom izgredu ili se s njim dovode u vezu, ozlijeđenih nije bilo, a u tijeku je kriminalistička istraga koja će utvrditi sve činjenice i okolnosti tog događaja.

Iz policije napominju kako tijekom utakmice na stadionu Rujevica nisu zabilježena protupravna ponašanja navijača, dok je prije 'tekme' skupina navijača Armade oštetila Autotrolejov autobus gađajući ga kamenjem, dok su se u njemu nalazili Demoni, navijača NK Istre 1961.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječki Novi list doznaje kako se u međuvremenu policiji javio očevidac događaja, koji za napad krivi pulske Demone. "Demoni su ušli u 'bus' 7a i napali nas da skinemo fantomke. Nakon toga su izašli i derali se 'Riječke pi*ke na Žabici", ispričao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo