VIJESTI NISU DOBRE: / Bivši Schumacherov šef otkrio stanje stradale zvijezde Formule 1

Image

Bivši predsjednik Ferrarija Luca di Montezemolo obratio se novinarima u četvrtak s vijestima o stanju stradalog vozača Formule 1 Michaela Schumachera.

4.2.2016.
20:21
VOYO logo

"Imam vijesti i one nisu dobre", rekao je Di Montezemolo, ne objašnjavajući o čemu se radi, kao i ne otkrivajući izvor informacija o nekad najboljem svjetskom vozaču i sedmerostrukom prvaku Formule 1.

"Život je čudan", dodao je Montezemolo. "Schumacher je bio fantastičan vozač, a u Ferrariju je imao samo jedan sudar 1999. godine".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornica bez komentara

Schumacherova glasnogovornica Sabine Kehm odbila je bilo što reći o novostima oko Schumachera.

"Nemam komentara", izjavila je Kehm.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Michael Schumacher na kućnoj je njezi u Švicarskoj, a rijetke su informacije o njegovu stanju. Zato je i Montezemolova izjava izazvala toliko zanimanja. Nekad najbrži čovjek Formule 1 treba stalnu medicinsku skrb, ima problema s motorikom i pamćenjem i teško komunicira s okolinom. Obitelj na njegov oporavak troši oko milijun kuna tjedno.

Stradao u prosincu 2013.

Schumacher je stradao na skijanju u prosincu 2013. godine. Zadobio je teške ozljede glave, izgubio 40 posto tjelesne težine, a unatoč svim naporima liječnika, stanje mu se popravilo tek minimalno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo