NIJE SE DOBRO PROVEO

NOKAUT U STILU HAYEMAKERA: Bahati navijač Tottenhama provocirao, pa onda završio na podu

Napeto je bilo nakon nedjeljne utakmice odigrane na White Hart Laneu između Tottenhama i trećeligaša Millwala u kojoj su domaći nogometaši visokom 6-0 pobjedom izborili plasman u polufinale FA kupa.

Naime, engleski mediji u ponedjeljak pišu kako su se sukobili navijači Tottenhama i Millwala. Prema pisanju britanskog tabloida Daily Maila, policija istražuje situaciju koja je osvanula na internetu.

Jedan ratoborni navijač Millwala nokautirao je pristalicu Tottenhama zbog toga što je, očito pod utjecajem alkohola, zajedno sa svojim prijatelj, provocirao navijače Millwala koji su odlazili sa stadiona.

TOTTENHAM U POLUFINALU: Utrpali ‘šesticu’ Milwallu, ali ostali bez najboljeg igrača

Englezi pišu kako su navijači Tottenhama pjevali: “Mi je*eno mrzimo Millwal”.

To je jako naljutilo jednog pristalicu Millwala, radničkog kluba iz južnog dijela Londona koji je poznat po najratobornijim i najgorim huliganima u Engleskoj. Navijač je mirno došao do veselog dvojca, nokautirao najglasnijeg i najbližeg do sebe, poslavši ga na pod i izmamivši odobravanje ostalih pristalica Millwala.

Londonska policija potvrdila je kako sporni video kruži društvenim mrežama i kako se nalazi pod istragom vlasti. Isto tako, Daily Mail izvještava kako je spomenuti “provokatorski” dvojac uhićen blizu stadiona zbog provociranja i izazivanja nasilja.


 

Povratak na Net.hr