NOGOMETAŠ UHIĆEN ZBOG KRIJUMČARENJA DROGE: / A onda je policiji rekao ono što govore svi koji padnu

Image
Foto: AFP, FREDERIC J. BROWN

Daniel Gomez, branič Xolosa iz Tijuane koja se natječe u trećoj meksičkoj ligi, u nedjelju je zadržan u SAD-u pod optužbama da je iz Meksika pokušao prokrijumčariti 21.

11.4.2017.
11:41
AFP, FREDERIC J. BROWN
VOYO logo

Meksički Reporteindigo javlja kako je Gomezova obitelj prijavila njegov nestanak u četvrtak nakon što se nije pojavio na večerenjem treningu kluba u srijedu, tvrdeći kako si je taj dan ujutro pozvao Uber i zatim se nije pojavljivao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SKANDAL: Paul Pogba fizički napadnut u restoranu! Objavljena i snimka s mjesta događaja

Neobično teška rezervna guma

Prema optužbi američkog suda, Gomez je zadržan u pritvoru jer je u to vrijeme na graničnom prijelazu Otay Mesa u svom Chrysler Sebringu pokušao ući u SAD. Policajac na graničnom prijelazu primijetio je kako mu je rezervna guma neobično teška te je poslao Gomeza na dodatnu provjeru, a tamo su otkrili paketiće koji su bili puni metamfetamina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je nogometaša uhitila u 6 ujutro. Nakon hapšenja, nogometaš je vidio u kakvim se problemima našao, pa je pristao surađivati s istražiteljima. Tako im je kazao kako je samo htio otići na doručak u jedan restoran u obližnjem američkom gradiću, te se vratiti na trening u 8 sati ujutro. Tvrdi kako ne zna ništa o drogi pronađenoj u njegovom automobilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pronašli 12.76 kilograma metamfetamina

Službenici su potvrdili da su 12.76 kilograma metamfetamina pronašli u rezervnoj gumi, dok je ostalih 8.9 kilograma pronađeno u kotačima. Gomezovo saslušanje zakazano je za 18. travnja. Ovaj obrambeni igrač odigrao je ukupno 335 minuta u pet utakmica za Xolos koji se natječe u meksičkoj trećoj ligi koja je često puna igrača koji su prestari za U-20 momčad, a nisu ni spremni za prvu momčad. U jednoj je utakmici zaradio i isključenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo