NINJA KORNJAČE UPALE NA TEREN: / Cavani je nišanio, Mbappe i Neymar slavili, a Raphael i Leonardo oduševili

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Cavani je počeo pucati iz puške, a Raphael i Leonardo trčati travnjakom. Veseli zeleni dvojac dobro našalio, izgrlio s Mbappeom te napustio travnjak.

17.12.2017.
9:00
Screenshot
VOYO logo

Simpatična situacija dogodila se za vrijeme jučerašnjeg dvoboja 18. kola francuskog prvenstva između Rennesa i PSG-a. Naime, u Rennes su stigle čuvene Ninja kornjače. Popularni Raphael i Leonardo čekali su pravi trenutak kada bi mogli 'uletjeti' na travnjak, a to se dogodilo nakon gola Cavanija u 75. minuti.

ŠOU NEYMARA, CAVANIJA I MBAPPEA U RENNESU: PSG ostvario svoju 15. ovosezonsku pobjedu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Urugvajski majstor briljantno je zabio svoj 23 pogodak u 24 susreta u kojima je nastupio. Dobio je jednu sjajnu loptu od Neymara, magičnu, primio ju je i spretno prebacio vratara Rennesa Koubeka.

Cavani je počeo nišaniti, a Raphael i Leonardo trčati travnjakom. Veseli zeleni dvojac dobro našalio, izgrlio s Mbappeom te uz pratnju osiguranja napustio travnjak. Pitanje je samo kako će francuski nogometni savez reagirati budući da su Ninja kornjače tako neometano uspjele proći pored redara na stadionu. Da, ipak su one Ninje, imaju posebne moći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako je Paris Saint-Germain ostvario 15. ovosezonsku pobjedu u francuskom prvenstvu svladavši na gostovanju Rennes sa 4-1 (2-0) u dva pogotka i dvije asistencije Neymara te jedan gol uz dvije asistencije Kyliana Mbappea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo