LEGENDARNI VATRENI

NIJEMCI SU LAGALI DA JE KLASNIĆ DOBIO ČETIRI MILIJUNA EURA OD BIVŠEG KLUBA: ‘Još nije gotovo, ali znam da će sve doći na svoje’

Nekadašnji napadač hrvatske reprezentacije dao je i intervju za Jutarnji list koji je izašao ovog vikenda, a u kojem je također progovorio o pravnoj trakavici koja traje već dugi niz godina

Pravna bitka Ivana Klasnića još uvijek nije gotova. Iako je njemački Bild objavio da će mu njegov bivši klub Werder zbog narušavanja zdravlja do kraja mjeseca morati isplatiti četiri milijuna eura, Klasnić je za 24sata rekao da “Bild svašta piše” te da ne zna odakle im ta informacija.

Klasnić se godinama pravno bori s liječnicima Werdera, Götzom Dimanskijem i Manjom Guhom, koje je tužio da nisu na vrijeme prepoznali njegove probleme s bubrezima, zbog kojih je morao prekinuti karijeru i ima ozbiljne zdravstvene probleme. Podsjetimo, zbog ozbiljnih problema Klasnić je čak tri puta morao ići na transplantaciju bubrega.

‘Nije gotovo’

Nekadašnji napadač hrvatske reprezentacije dao je i intervju za Jutarnji list koji je izašao ovog vikenda, a u kojem je također progovorio o pravnoj trakavici koja traje već dugi niz godina.

“Bio sam sasvim zdrav, sportaš, imao redovite liječničke preglede. Zna se da su sportaši pod stalnom liječničkom paskom. I opet, nije to bilo dovoljno”, ispričao je Klasnić za Jutarnji pa dodao:

“Nisam se živcirao i ne živciram se ni danas. Znao sam da ću doći na svoje, jer ne može biti drugačije. Iako još, ponavljam, nije gotovo”, rekao je Klasnić.

Miljenik navijača

Prvi bubreg koji je Klasnić dobio bio je majčin, ali tijelo ga je odbacilo nakon nekoliko dana. Očev bubreg trajao je deset godina, do 2017., kada je primio bubreg od donora koji mu nije u krvnom srodstvu. Nakon toga je Ivan išao i na treću operaciju koja je, srećom, prošla uspješno.

Klasnić je za Hrvatsku odigrao 41 utakmicu i upisao 12 golova, bio je na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Euru u Austriji i ostao veliki miljenik navijača.

Povratak na Net.hr