GRADE, MOŽEŠ MIRNO SPAVATI: / Nevjerojatno što su sve Boysi napravili za Zagreb i društvo u cjelini; Evo i brojki

Image
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Ovako to rade Bad Blue Boysi

20.5.2020.
13:05
Emica Elvedji/PIXSELL
VOYO logo

Saborski zastupnik Mosta i veliki navijač Dinama Marko Sladoljev, često viđeno lice među navijačima na utakmicama Futsal i velikog Dinama, na svom je Facebook profilu objavio što su sve proteklih mjeseci Bad Blue Boysi učinili za grad Zagreb, na način da je Sladoljev to prikazao u brojkama. Tako je naveo kako su u akciji Plavo srce BBB-inapravili velike stvari:

Image
[FOTO] BOYSI ODUŠEVILI CIJELU HRVATSKU: /

'Ne žele ništa, samo rade i pomažu ljudima u nevolji. Noću i patroliraju zbog lopova'

Image
[FOTO] BOYSI ODUŠEVILI CIJELU HRVATSKU: /

'Ne žele ništa, samo rade i pomažu ljudima u nevolji. Noću i patroliraju zbog lopova'

Plavo srce

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kakve brojke! Ljudi koji istinski vole Zagreb! Plavo srce!

-U dobrosusjedskoj pomoći smo posjetili 986 obitelji -7200 dostava lijekova i hrane smo obavili - 132 790 odrađenih volonterskih sati -340 saniranih kuća ( krovovi, dimnjaci ) - Podijelili crjepove za 450 kuća -120 selidbi i spašavanje namještaja iz kuća pogođenim potresom - Podijelili 800 uskrsnih paketa - Radovi u 7 Zagrebačkih bolnica su trajali sveukupno 18 dana -25 dana na tri lokacije u Pučkim kuhinjama -Prihvatilište za beskućnike 25 dana po 12 sati -Centar za hitne intervencije 14 dana po 8 sati -Podijelili , dostavili namještaj , elektronski uređaji ( frižideri , pećnice itd ) za 35 obitelji -pakete hrane i sokova donirali javnim vatrogasnim postojbama , crkvama, Caritasima - raznim udrugama koje rade s djecom s posebnim potrebama osigurali zaštitnu opremu - čišćenje ulica grada nakon potresa - humanitarni račun plavo srce 192.000,00kn Hvala i Crvenom križu Zagreb na ukazanom povjerenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drago mi je što barem malo bio dio ove priče", stoji u objavi Marka Sladoljeva.

Boysi jedni od najmarljivijih društvenih segmenata

Inače, Bad Blue Boysi su proteklih mjesec dana bili jedan od najmarljivijih društvenih segmenata i prava služba u pomoći gradu u borbi protiv pandemije koronavirusa i posljedica uzrokovanih potresima. Na volonterskoj bazi skupljali su se u roku odmah, te pokazali zavidnu organizaciju i spremosti. Sami su selili bolnice, spašavali dragocjene inkubatore, dovozili opremu i potrepštine starima i nemoćnima te pomagali ljudima obnoviti kuće koje su stradale u potresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Image
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

18.03.2020., Zagreb - Navijaci Dinama, Bad Blue Boysi, pozvani su da pomognu seliti stvari iz bolnice KB Dubrava koja postaje respiratorni centar u Zagrebu. Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Igor Magdalenić, predsjednik Hrvatske udruge kriznog menadžmenta (HUKM), pohvalio je zagrebačke navijače istaknuvši da, osim razvoja struke kriznog menadžmenta, pohvalno je kako su članovi za vrijeme potresa radili kao redovni pripadnici operativnih snaga sustava civilne zaštite i žurnih službi što uključuje i Bad Blue Boyse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo