INCIDENT

NEVIĐENI KAOS NA UTAKMICI JUNIORA: U Puli vrijeđali, pljuvali i udarali suca ‘jer je sudio u korist Dinama’?

Istra i Dinamo remizirali su na Drosini u jednoj od najzanimljivijih utakmica 7. kola Prve HNL juniora, a osim uzbuđenjima, susret je ostao zapamćen i po nemilim scenama nakon posljednjeg sučevog zvižduka.

Naime, po završetku utakmice, stoji u izvješću delegata na službenoj stranici prve hrvatske nogometne lige, prolaskom sudaca prema svlačionici u prostoru izvan ograđenog dijela igrališta nekolicina je domaćih navijača preskočila ograđeni dio igrališta te počela vrijeđati suce, a dvojica od njih pljuvala su prema pomoćnim arbitrima.

Incidenti se nastavili

Nadalje, ističe se kako time incidenti nisu završili jer je jedan od gledatelja fizički nasrnuo na suca Vidulina te ga rukom udario u leđa. Zaštitari i članovi Istre 1961 spriječili su da ova situacija još više ne eskalira.

NK Istra 1961 - HNK Rijeka

‘KAKAV JE TO GOLMAN, ČUDESNO’: Čitava Španjolska bruji o talentiranom Dinamovom vrataru

Burić također u zapisniku

Također, u zapisniku se našao i Istrin nogometaš Vladimir Burić, kojeg je sudac Vidulin prijavio jer ga je opsovao napuštajući travnjak, s time da se kasnije mladi nogometaš ipak došao ispričati u sudačku svlačionicu.

Nezadovoljstvo domaćih gledatelja temeljilo se na uvjerenju kako je pomoćni sudac Katić momčadi Istre pogrešno mahao zaleđe kod gola Ljubanovića koji, da je zabio, bilo bi 2-0 u 45. minuti. Sve u svemu, disciplinci su imali puno posla nakon ove utakmice.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr