Svi su dobrodošli

NENADMAŠNI IBRA: Novim originalnim potezom će baciti u trans rodni grad

Zlatan Ibrahimović uvijek je pun originalnih ideja. Dokazao je to još jednom ovog petka kada je odlučio napraviti nešto za građane svoga rodnog Malmöa.

Ždrijeb Lige prvaka spojio je ove sezone u istu skupinu Ibrahimovićev matični klub Malmö i aktualni PSG. Ovaj su se tjedan sudarili u Parizu i domaći su slavili s 2:0, a uzvrat u Švedskoj na rasporedu je 25. studenog.

“Bit će još iznenađenja”

Ibrahimović se, dakle, vraća u rodni grad i pritom ne želi ništa prepustiti slučaju. Za tu je priliku zakupio cijeli glavni gradski trg na kojem će biti instaliran veliki ekran na kojem će svi zainteresirani moći pratiti utakmicu.

“Svi su dobrodošli, a tog dana će biti još iznenađenja. Stižem”, poručio je 33-godišnji napadač putem vlastite aplikacije.

Ibrahimović je neizmjerno popularan u Švedskoj, a pogotovo u Malmöu, o čemu svjedoči i informacija da je internetska stranica njegova matičnog kluba pala na neko vrijeme odmah nakon objave ždrijeba. Gomila je navijača, naime, htjela odmah rezervirati ulaznicu za utakmicu protiv PSG-a, pa stranica nije izdržala toliku navalu. Ibrahimovićev povratak, pa makar i na jedan dan, definitivno će u gradu na jugu Švedske biti poput praznika.

Povratak na Net.hr