Play ponuda

NEKI DAN POKAZALA GOLU GUZU, A SADA SU NA REDU GRUDI: / Prelijepa MMA borkinja Paige bacila u trans milijune obožavatelja

Image

Slikala se u seksi haljini iz koje su joj zamalo ispale grudi

16.5.2021.
14:41
Play ponuda

Američka MMA borkinja i bivša UFC-ovka, Paige Vanzant (26), najpoznatija je po tome što je nedavno otvorila vlasititu stranicu s ekskluzivnim sadržajem za odrasle.

Što se njene karijere u borilačkim sportovima tiče, ona je prošle godine raskinula suradnju s najpoznatijom organizacijom mještovitih borilačkih sportova, UFC-om, nakon čega se odlučila okušati u "bare-knuckleu", brutalnoj tučnjavi bez rukavica.

No, niti jedan od njenih "profesionalnih" podviga nije bio pretjerano uspješan tako da je lijepa Paige prebacila fokus na druge stvari. VanZant je oduvijek pažnju privlačila prije svega svojim izgledom i golišavim fotografijama na društvenim mrežama, koje objavljuje bez prestanka i pritom promovira svoju stranicu sa sadržajem za odrasle.

Paige je jako popularna na Instagramu, društvenoj mreži na kojoj ima gotovo tri milijuna pratitelja, a posljednjom fotografijom oduševila je svoje pratitelje. Slikala se u seksi haljini iz koje su joj zamalo ispale grudi.

Play ponuda
Play ponuda