NEKADAŠNJA MISS BUM BUM OBJAVILA VRUĆE NASLOVNICE: / U njenu zamku zaleđa uhvatio bi se čak i Messi

Image
Foto: Instagram

Jedna od najvatrenijih navijačica Barcelone osvaja svjetske naslovnice

29.12.2018.
13:07
Instagram
VOYO logo

Pretpostavljamo da ne postoji nitko od vas, zagriženih nogometnih fanova i ljubitelja taktike, tko se ne sjeća Suzy Cortez. Njeni taktičke savršeno raspoređene adute i besprijekornu formaciju jako je teško zaboraviti.

U moru posvuduša koje vole pozirati s obilježjima svoje omiljene momčadi, a najčešće i bez ičega drugog, ona je jedna od onih koje se najviše urezuju u pamćenje. Navijačica Barcelone, argentinske reprezentacije i svega što ima veze s Lionelom Messijem nekoć je bila Miss Bum Bum, odnosno službeno vlasnica najbolje stražnjice svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pamtljivi aduti

Naravno, kad je već toliko truda uložila u njeno oblikovanje, trudi se što češće pokazati ju i kamerama. Ovog je vikenda, povodom predstojećih blagdana, svim svojim fanovima, a posebno Messiju darovala kolekciju naslovnica raznih časopisa za koje je pozirala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ o mahom tabloidima i ponekom Playboyu, ali nije baš da ju netko očekivao na naslovnici Naturea ili Glasa Koncila. Da vam ne tratimo vrijeme više nego što moramo, ovo su naslovnice kojima se Suzy pohvalila. Nema na čemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo