Nemirni navijački duhovi

NE MOŽE SE SMIRITI: Navijač koji je izvrijeđao premijera Vučića ponovno napravio skandal

Srpski navijač Igor Mikić, osoba koja je prošle godine tijekom prijenosa uživo utakmice Srbije i Albanije upao u kadar te izvrijeđao srpskog premijera Aleksandra Vučića, u petak je ponovno priveden, saznaju srpski mediji.

Policajci su ga zaustavili i legitimirali. On je odmah počeo vikati na prometnog policajca, vrijeđati ga, a došlo je i do naguravanja. Patrola ga je pokušala smiriti ali nije uspjela i zbog toga je priveden. Određeno mu je zadržavanje od 12 sati, a napisana mu je i kaznena prijava, koja će biti procesuirana u redovnom postupku”, kazao je izvor blizak slučaju.

Podsjetimo, eurokvalifikacijska utakmica između Srbije i Albanije na stadionu Partizana prošle godine u studenom prekinuta je u u 44. minuti pri rezultatu 0:0 kad se nad terenom pojavila letjelica na daljinsko upravljanje, koja je nosila zastavu sa simbolima tzv. “Velike Albanije”.


Skandal u Beogradu i kazna za Srbe

Igrači obje reprezentacije međusobno su se potukli, a u teren su onda uletjeli i navijači i nastao je kaos. Albanci su pobjegli s travnjaka u svlačionicu i iz straha se nisu vraćali na travnjak.

Na kraju balade, sportski arbirtažni sud (CAS) je poništio prethodnu odluku UEFA-e i registrirao utakmicu pobjedom Albanije 3:0! Uz to, kaznili su FSS s 100 tisuća eura, zajedno s albanskim savezom koji je dobio isti iznos za platiti.

Povratak na Net.hr