LUDA IDEJA

NE MOŽE BIZARNIJE OD OVOGA: Slavni nogometni klub pokrenuo vlastitu liniju – vjenčanica!

Da najveći svjetski klubovi često prodaju vrlo bizarne suvenire sa svojim logotipom, to više i nije nikakva novost. No, korak dalje napravio je portugalski nogometni velikan Benfica.

Slavni klub iz Lisabona, dvostruki europski prvak, pokrenuo je, naime, vlastiti liniju – vjenčanica! Udruženi sa stilisticom Michelle Oliveirom u Benfici su kreirali 24 luksuzne vjenčanice, 12 večernjih haljina i četiri haljine za djevojčice. Predstavljene su u utorak navečer na reviji na stadionu Luz. Haljine su puštene u prodaju, a koštat će i do 10.000 eura.

Misle na život i smrt svojih navijača

“Naš je cilj pratiti životni ciklus naših navijača i navijačica. Kao što imamo proizvode za bebe, poput pelena i bočica za hranjenje, imamo proizvode za sve životne faze navijača, za njihove najvažnije trenutke”, rekao je voditelj klupskog marketinga Jose Simao.

Ne misle, međutim, u Benfici samo za život svojih navijača, već i na njihovu smrt. Navijači tako imaju popust u nekoliko pogrebnih zavoda, a ponudi je i opcija da se na pogrebima svira Benficina himna.

Budući da portugalski prvak ima 455 milijuna eura duga, prodaja vjenčanica predstavlja novi korak u nastojanju da se smanji minus na računu.

Povratak na Net.hr