Nestašna zvijezda

NAVIJAČI POBIJESNILI: Klub mu ispao iz Premier lige, a on raskalašeno tulumario u hotelu

Napadač Aston Ville Gabriel Agbonlahor (29) nakon poraza od Manchester Uniteda 1:0, kojim je njegova momčad i službeno ispala iz prve lige nakon 28 godina prisustva u najjačem razredu engleskog nogometa, tulumario je u Londonu u hotelskoj sobi s dvije djevojke i prijateljem te tako šokirao navijače koji traže njegovu suspenziju do kraja sezone.

Britanski tabloid The Sun piše kako Se ovaj napadač koji tjedno zarađuje 60 000 funti propisno napio i s balonom u ustima zafrkavao prijatelja koji je u tom trenutku spavao na krevetu. Gabriel Agbonlahor nije igrao protiv Uniteda proteklog vikenda zbog toga što se nalazi u lošem fizičkom stanju.

Napadač Aston Ville ima viška kila i nije tjelesno dobro pripremljen. Uz to, navijači su šokirani ponašanjem zvijezde Ville koja bi trebala biti pod posebnim fitnes režimom, ali ona je više posvećena zabavi nego obvezama u nogometu.

I ranije je Agbonlahor znao šokirati svojim ponašanjem. Pa je tako u listopadu prošle godine snimljen kako udisao dušikov oksid iz balona, a prije toga je snimljen kako puši lulu na odmoru u Dubaiju.

Povratak na Net.hr