IZAZVAO KAOS

NAPIO SE NA KONCERTU SAŠE MATIĆA PA AUTOM ULETIO U BENZINSKU: Prodavačica ostala zarobljena, izvlačili je vatrogasci, a Bočkaj pobjegao

I prije se moglo naslutiti da će biti problematičan

Petar Bočkaj, nogometaš NK Osijek, nakon sinoćnjeg koncerta Saše Matića u dvorani Gradski vrt, vlastitim automobilom se uputio prema benzinskoj postaji na Kanižlićevoj ulici gdje je došlo do samog incidenta.

Prema riječima svjedoka koji su se tamo zatekli, a koje prenosi portal SiG.hr, Bočkaj se u vidnom alkoholiziranom stanju zabio u trgovinu u sklopu benzinske stanice, a razlog je navodno taj da nije mogao dočekati smjenu djelatnika da mu prodaju čokoladicu. No, policija kaže da je ubacio u pogrešnu brzinu.

Vatrogasci sve objasnili

Vozač je udario u prostor benzinske, točnije trgovinu, a djelatnica je ozlijeđena, ali se zasad ne zna kakve ima ozljede. Bočkaj je pobjegao s mjesta događaja, ali je ubrzo pronađen, rekao je glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske Darijo Premac za Glas Slavonije.

Iz policije nisu htjeli potvrditi da je Bočkaj imao alkohola u krvi, jer se kod nesreća s ozlijeđenim osobama vozaču vade krv i urin, te se čekaju rezultati analize, pišu

“U 00,04 sati u subotu dobili smo dojavu da je vozač uletio u prostor benzinske postaje. Dolaskom na mjesto intervencije utvrdili smo da je Mercedes AMG E 43 prošao kroz ulazna vrata benzinske postaje i od siline udara pogurao pult koji je djelatnici zaglavio nogu. Oslobodili smo djelatnicu bez korištenja vatrogasne opreme”, doznaje Glas Slavonije iz Vatrogasnog operativnog centra Javne vatrogasne postrojbe Osijek.

Bočkaj je i na Instagramu ranije objavio snimku s koncerta.

Srećom nitko nije stradao

Kako god bilo, nakon toga pobjegao je s mjesta nesreće na koje je ubrzo stigla policija i hitna da pruži pomoć djelatnici postaje koja je lakše ozlijeđena.

“Sinoćnjim incidentom u kojem je u sitnim noćnim satima pod utjecajem alkohola nanio veliku materijalnu štetu te životno ugrozio osobe, a nekima i nanio tjelesne ozljede, bježavši pri tome s mjesta nesreće – zaključio je svoju karijeru kao prvotimac našeg kluba. Klub će povući pravne mjere kako bi nadoknadio štetu nanesenu ugledu kluba njegovim neodgovornim i neprofesionalnim postupcima”, objavio je Osijek.

Kako piše Jutarnji list, Bočkaj je 12 sati zadržan u policiji, a potom je pušten uz prekršajnu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće u alkoholiziranom stanju te zbog bježanja s mjesta nesreće.

Djelatnici su zasad utvrđene lake tjelesne ozljede, pa je zaradio samo prekršajnu prijavu.

Povratak na Net.hr